İktidarı Muhalefete Şikayet Ettiler

Cumhuriyet Halk Partisi Heyeti’nin Senirkent gezisinde don mağduru üreticiler, iktidar partisi AK Parti’yi muhalefete şikayet etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Mayıs 2015 10:03
İktidarı Muhalefete Şikayet Ettiler

CHP’nin Senirkent çıkartmasında İl Başkanı Senayi Demirkol, Milletvekili Adayları İrfan Bakır ve İsa Önder Dinçtürk ile çok sayıda partili yer aldı.

Ziyaretler esnasında AKP’li milletvekili adaylarına serzenişte bulunduğunu dile getiren Senirkent Büyükkabaca Kasabası’ndaki bir üretici, içini Cumhuriyet Halk Partili Heyete döktü.

AKP’li vekil adaylarından birine don olayıyla ilgili soru sorduğunu belirten Büyükkabacalı üretici, kendisine dalga geçercesine bir yanıt verdiğini iddia etti.

AKP’li milletvekili adaylarına ‘Benim 217 ağacım zarar gördü. Ürettiklerim boşa gitti. Bu konuyla ilgili nasıl bir çalışma yapacaksınız?’ sorusunu yönelten üretici, AKP’li adaydan ‘Adam bile ölüyor’ şeklinde bir yanıt aldığını anlattı.

DON MAĞDURU ÜRETİCİYE ‘ADAM BİLE ÖLÜYOR’ CEVABI!
23 Nisan’da meydana gelen ve Isparta’da ciddi anlamda zarara neden olan zira don olayının ardından yaşadıklarını CHP Milletvekili Adayları İrfan Bakır ve İsa Önder Dinçtürk’e anlatan Büyükkabacalı üretici, “Sayın Vekillerim, sizden önce buraya AKP’liler geldi. Sıkıntılarımı öğrenmek istediler. Bizler de son süreçte bizi en çok etkileyen zirai don olayını aktardık. AKP’li vekil adayı ne kadar zararım olduğunu sordu. Bende buna karşılık olarak 217 ağacımda tümüyle bir hasar meydana geldiğini anlattım. Ancak, bu konunun içersinde bu zararın nasıl karşılanacağını sorunca, aldığım ‘Adam bile ölüyor’ yanıtı beni adeta beynimden vurdu. Bu zihniyete yazıklar olsun. Artık vakti geldi, bizi bunlardan kurtarın” dedi.

BU ZİHNİYETİ 7 HAZİRAN'DA SANDIĞA GÖMECEĞİZ
Bütün sorunların Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı ile çözüme kavuşacağını vurgulayan CHP Isparta Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, “Son 10 yılda yaşanan AKP zulmü artık halkı bezdirmiş durumdadır. CHP olarak bizim bütün gayret ve çalışmalarımız, mevcut zihniyeti tarihin tozlu raflarına hapsetmek niyetiyledir. Halkımızdan CHP’ye bu dönem hiç olmadığı kadar büyük bir teveccüh var. İnşallah, bu teveccühün sandığa yansıyacağını ümit ediyoruz. Biz inanıyoruz ki, CHP olarak Isparta’da birinci parti, Türkiye’de de iktidar olacağız” dedi.Senirkent ilçe merkezindeki esnaf ziyaretlerinin ardından, Büyükkabaca Kasabası ve Ortayazı (Garip) Köyü’nde sürdüren CHP’li Heyet akşam saatlerinde il merkezine geri döndü.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum