İktidarın Alternatifi MHP

İktidarın Alternatifi MHP

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Şubat 2015 19:57
İktidarın Alternatifi MHP

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. MHP Isparta İl Kongresi’ne katılmak üzere şehre gelen Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya’ya, İl Başkanı İsa Yalçın, Milletvekili S. Nevzat Korkmaz, Merkez İlçe Başkanı Vedat Yılmaz, Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz, Milletvekili Aday Adayları ile birlikte çok sayıda parti yönetici ve partili eşlik etti.

İlçe Kongrelerini coşku içerisinde tamamladıklarını söyleyen MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın, “Kongremiz için bizleri yalnız bırakmayan ve şereflendiren Genel Başkan Yardımcımıza teşekkür ediyorum. Bizler Isparta’da parti olarak yapılan hizmetlerle ilgili her zaman övündüğümüz gurur duyduğumuz belediyemiz ve Belediye Başkanımızı geldiklerinde öncelikle ziyaret etmek istiyorlar. Isparta’da 7 Haziran seçimlerine yansıyacak olan önemli başarılara imza atılmış büyük hizmetler var. Bunlarında yapılmasının en önemli sebebi de 30 Mart seçimlerinde gösterilmiş olan sandıktaki ilgi alakanın karşılığını verebilmek için de bu güzel tabloların katlanarak devam etmesi için de bu ziyaretlerimizi geniş katılımlarla yapıyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın yıllardan buyana Isparta’ya çok güzel hizmetleri olduğunu söyleyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, “Kongremizin hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Ülkemiz son derece ciddi bir süreçle yüz yüze kaldığı dönemde kongrelerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu kongrelerimiz bu hafta itibariyle hemen hemen tamamlıyoruz. 21 Mart’ta da Nevruz Bayramı’nda aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi büyük kurultayını gerçekleştirecek. Milliyetçi Hareketin ülkenin sorunlarına çözüm üretebilecek liyakat sahibi, ehliyet sahibi kadrolarıyla heyecan ve coşku içerisinde kongrelerini gerçekleştirdiğini görüyoruz. İktidara hazır bir parti olarak, iktidarın bugünkü Türkiye’yi çok ciddi iç ve dış sorunlarla karşı karşıya bıraktığı, ciddi risklerle karşı karşıya bırakan bu siyasal iktidardan demokratik yollarla kurtulmanın bir fırsatı olan 7 Haziran’da Milliyetçi Hareketin iktidarın alternatifi olduğunu inşallah bu kongreler ve büyük kurultayımız vesilesiyle herkese göstermiş olacağız” şeklinde konuştu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya’nın ve partililerin ziyaretlerinden dolayı kendisini ziyaret etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Bu ziyaretlerinden dolayı şevk ve şeref duyduk. Genel Merkezimizden böyle ziyaretlerin gerçekleştirilmesi, Belediye Başkanı olarak bizi de çalışma performansı açısından etkiliyor ve bizi daha fazla motive ediyor. Her ziyaretleri bizim için fayda getiriyor. Tekrar ziyaretlerinden dolayı başta Genel Başkan Yardımcımız olmak üzere tüm partili arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum