İktidarın Suyu Isındı

MHP Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Uçman'dan sıradışı aday adaylığı açıklaması.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mart 2015 18:11
İktidarın Suyu Isındı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Uçman, sıradışı bir yöntemle aday adaylığını açıkladı. Parti içi rakiplerinin aksine kapalı salonda değil, Kaymakkapı Meydanı'nda aday adaylığını açıklayan Uçman'ı 'ülküdaşları' yalnız bırakmadı.

Uçman Kaymakkapı Meydanı'nda toplanan kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada "Çocukluk yıllarımdan beri mensubu olduğum ve her safhasında şerefle hizmet etmekten gurur duyduğum Ülkücü-milliyetçi Hareketten cenabı Allah'ın Lütufu ile bugün milletvekili aday adayı oldum.
Kıymetli dava arkadaşlarım: Dünyanın en zor coğrafyasında, bin yıla yaklaşan bir süre kopmadan, dağılmadan, yıkılmadan varlığını sürdüren Türk Milleti vahim bir saldırı kampanyası altındadır" dedi.

Uçman, "Önümüzdeki seçim yalnızca siyasi partilerin yarışacağı sıradan bir seçim değildir.

7 Haziran’da; Vatan Sevgisiyle yanıp tutuşanlar bir yanda; İktidar hırsıyla gözleri kararanlar bir yanda olacaktır…

7 Haziran’da; Memurun bahşişini önden vermekle övünen Rıza Sarraf bir yanda; Nafakasını ararken yerin altında şehit olan Soma’lı maden işçisi Gariban Rıza bir yanda olacaktır…

7 Haziran’da; Yüce Divan’dan kaçarak kurtulacaklarını sananlar bir yanda; Yetim Hakkının hesabını sormaya ant içmiş olanlar bir yanda olacaktır..

7 Haziran’da; Vatan toprağını eşkıyayla paylaşanlar bir yanda; Bu topraklar için toprağa düşmekten şeref duyacak memleket evlatları bir yanda olacaktır.

7 Haziran’da; Sırtındaki KÜRKÜ düşünenler bir yanda; Mazlum TÜRKÜ kendine dert edinenler bir yanda olacaktır" diye konuştu.



Açıklamasında iktidarın suyunun ısındığını ileri süren Uçman, "Isparta'yı sadece seçim zamanı hatırlayan bu iktidarın artık suyu ısınmıştır.

Çizilen tüm bu karanlık tabloya rağmen Türk Milleti’nin geleceğe umutla bakmasını sağlayan tek bir dayanağı vardır. O da Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Milliyetçi Hareket Partisi güçlü kadroları ile iktidara hazırdır.

Milletimizi düştüğü bu darboğazdan kurtarmak için kolları sıvayan Bilge Liderimiz sayın doktor Devlet Bahçelinin öderliğinde, Milliyetçi-Ülkücü Hareketin, başarmaktan, iktidar olmaktan, insanımızın yüzünü güldürmekten başka hiç bir seçeneği yoktur" ifadelerini kullandı.

7 Nisan'da kesinleşecek olan listenin neresinde yer alırsa alsın, hatta listede yer almasa bile davasına olan inancını yitirmeyeceği sözünü veren Uçman, "7 Nisanda kesinleşecek olan Milletvekilliği Adaylığı sıralamasında olmamam veya kaçıncı sırada bulunacağım davama olan inancımı zerre kadar etkilemeyecektir. Biliyorum ki Ülkücü Hareketin içinde en şerefli mertebe neferliktir" dedi.

Açıklamasında 17-25 Aralık Yolsuzluk Operasyonu sürecine de gönderme yapan MHP Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Uçman, "
Unutmayın İranlı Reza Soytarısından, önüne yatan karakter yoksunlarından, ayakkabı kutularına milletten çaldıklarını dolduran Osmanlardan, bölücüyle oturup Mehmetçiğin kanı üzerinden pazarlık yapan kansızlardan, bakara suresiyle makara diye dalga geçen şarlatanlardan hesap sormak boynumuzun borcudur" şeklinde konuştu.

Uçman'ın konuşmasının ardından dua okundu ve katılımcılara helva ikram edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum