İktidarız Diye Kanun Tanımıyorlar

İktidarız Diye Kanun Tanımıyorlar

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Aralık 2015 12:26
İktidarız Diye Kanun Tanımıyorlar

Belediye Başkanı Günaydın, İl Özel İdaresi’nin 5 bin kişilik yurdun altyapısını kendi imkânlarıyla yapmak için bakanlığın kapısını çalmasının kanun dışı olduğunu söyledi. Günaydın, “Bunlar kanun dışı hareket etmek istiyorlar. Biz iktidarız diye böyle yapıyorlar ama konu iktidarla alakalı değil” dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, İl Özel İdaresi arsasına yapılacak 5 bin kişilik yurdun alt yapı ücretinin belediye tarafından istenmesinin ardından bu konuda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvurduklarını ve kendi imkânlarıyla bunu yapmak istediklerini açıklamıştı. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bu durumun kanun dışı olduğunu belirtti.

ARKADAŞLARIMIZ ÇOK ACEMİ
Yapılacak 5 bin kişilik yurdun altyapısının olmadığını hatırlatan Günaydın, “Kanun diyor ki altyapı ücretini ödeyeceksin. Arkadaşlarımız çok acemi. Bazı konuları bilmiyorlar. Meclis Başkanı Ali Bolat biz bypass ederiz bakanlıktan geçer altyapıyı kendimiz yaparız diyor. Kanunda öyle bir şey yok. Yani iktidarız diyor. Bunun iktidarla alakası yok, kanunla ilgisi var. Ali onu bilemediği için söylüyor. Boş konuşma, güzel konuş demek lazım. Öyle yapasıya gelip kardeşim bu nasıl anlaşılıyor, 15 ödemek yerine 10 ödeyeceğiz deseler, gelseler bize biz de encümene havale eder ve veririz. Ama bunlar kanun dışı hareket etmek istiyorlar. Biz iktidarız diye böyle yapıyorlar. Konunun iktidarla değil, kanunla alakası var” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum