İl Başkanı İlçe Binasına Kapıyı Kırarak Girdi

Suların bir türlü durulmadığı CHP’de ilginç bir gelişme yaşandı. Seçim sürecinde görevden alınan ilçe yönetimi İl Yönetimine teslim edilmesi gereken evrakları vermeyince ve parti binası 40 gündür kapalı kalınca İl Başkanı Şenol ilginç bir yöntem buldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Haziran 2014 15:21
İl Başkanı İlçe Binasına Kapıyı Kırarak Girdi

Suların bir türlü durulmadığı Cumhuriyet Halk Partisi’nde ilginç bir olay yaşandı. Seçim sürecinde aday aleyhine çalıştığı gerekçesiyle görevden alınan Gelendost İlçe yönetimi yeni atanan yönetime gerekli evrakları ve parti binasının anahtarlarını teslim etmeyince İl Başkanı Vedat Şenol, parti binasına kapıyı çilingire açtırarak girdi.

Parti binasında da gerekli evrakları bulamayan Şenol, Genel Merkez’den ve İl Seçim Kurulu’ndan yeninden resmi evrak ve tutulması zorunlu defter tasdik ettirdi.

Şenol konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Gelendost’ta seçim sürecindeki yönetim adayımız aleyhine çalışma yürüttüğü için görevden alınmıştı. Ancak gerekli evrakları ve anahtarı il yönetimine teslim etmedi. Biz konuyla ilgili Yalvaç Cumhuriyet Savcılığına da başvurduk. Ancak oradan da şu ana kadar bir cevap gelmedi” dedi.

Şenol, “Biz de çözümü çilingir çağırarak kapıyı açmakta bulduk. Ancak evrakları parti binamızda da bulamadık. Biz de Genel merkezimizden ve İl Seçim Kurulu’ndan gerekli olan defterleri tasdik ettirdik ve ilçe yönetimimiz göreve başlamış oldu” şeklinde bilgi verdi.

Yönetimin görevden alınmasının ardından Gelendost İlçe Başkanlığı’na Sait Alper atanmıştı. CHP Gelendost İlçe Başkanlığı 1 ay içerisinde kongreye gidecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum