İl Başkanından Kiralık Parti

Belediye İşhanı’nda Demokrat Parti İl Başkanlığına ait olan alanın bir bölümü İl Başkanı Hüseyin Şençimen tarafından bir danışmanlık firmasına kiraya verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Nisan 2014 13:36
İl Başkanından Kiralık Parti

Demokrat Parti İl Başkanlığına vekaleten bakan Hüseyin Şençimen, Belediye İşhanı 4. katta partiye ait olan alanın bir bölümünü böldürerek, bir danışmanlık firmasına kiraya verdi. Bu durum parti içinde büyük rahatsızlık yarattı. Şençimen’e en büyük tepki ise 30 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkan Adayı olan Ömer Levent’ten geldi. Partiye ait olan yerin başka kişi ya da kişilere kiraya verilmesinin kabul edilemez olduğunu dile getiren Levent, Şençimen’in yönetim kararı almadan böyle bir işe giriştiğini iddia etti.

Levent, “Sayın başkan hiç kimseye sormadan kafasına göre partimize ait olan alanın bir bölümünü böldürmüş ve kiraya vermiştir. Ömer Çobaner'in de bu işte parmağı varmış. Kiraya verme sırasında parti
yönetimine ve üyelere sorulmamıştır. Eğer partinin bir ihtiyacı varsa önce bu herkesle paylaşılmalı ve ona göre hareket edilmeliydi. Bu parti sahipsiz değildir. Kimse kafasına göre hareket edemez. Parti üzerinden kimseye farklı işler yaptırmayız” dedi.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI GELİYOR
Öte yandan konunun genel merkezle de paylaşıldığını ifade eden Levent, Genel Başkan Yardımcısı Aşkın Çelik’in bugün Isparta’ya geleceğini duyurdu. Levent, “Aşkın bey hem bu kiralama olayı hem de yeni yönetim oluşumu için ilimize ziyarete gelecek” şeklinde konuştu.

BORÇTAN DOLAYI KİRAYA VERDİK
DP İl Başkanı Hüseyin Şençimen ise, partinin yakıt ve diğer giderlerde borcu bulunduğunu ifade ederek, son çare olarak partiye ait olan alanın kullanılmayan bölümün kiraya verildiğini söyledi. Şençimen, kiralama işlemi öncesi yönetim kararı aldıklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.