İl Emniyet Müdürü Gürkan Kocaeli'ne mi Atanıyor?

İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne mi atanıyor?

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Haziran 2012 13:57
İl Emniyet Müdürü Gürkan Kocaeli'ne mi Atanıyor?

İŞTE BİZİM KOCAELİ GAZETESİNİN HABERİ...

Bildiğiniz gibi yaklaşık 2 senedir ilimizde görev yapan Çalkavur, yıllardır görev yaptığı teşkilatına veda etti.

Çalkavur`un emekliye ayrılmasının ardından İl Emniyet Müdürlüğü Önceliyici Hizmetler ve Asayişten Sorumlu Müdür Yardımcısı Ali Şahinli, vekaleten bu görevi yürütüyor. Ancak, emniyet teşkilatı gibi önemli bir makamın vekaleten uzun süre yürütülmesi imkansız. Bu yüzden temmuz ayının ilk haftası yeni emniyet müdürünün atanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Emniyet teşkilatı daha şimdiden ilimize hangi ismin atanacağı konusunda tahminler yürütmeye başlamış bile.

Emniyet içerisinde telefuz edilen isimler arasında; Isparta İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, Erzurum İl Emniyet Müdürü Turgut Yıldız ve Elazığ İl Emniyet Müdürü Ayhan Buran gibi çok sayıda isim var.

Ama bu isimlerden ziyade daha önce ilimizde görev yapmış iki isim üzerinde daha çok duruluyor. 1985 -989 yılları arasında ilimizde görev yapmış Gaziantep İl Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz ve 2001-2006 yılları arasında yine ilimizde görev yapmış olan Adıyaman İl Emniyet Müdürü Mehmet Bilici`nin ilimize atanması kuvvetle muhtemelmiş.

Emniyet teşkilatı, bu iki isimden birinin ilimize atanacağına kesin gözüyle bakıyormuş. İlimizde geçmiş dönemde görev yapan Oğuz ve Bilici`nin Kocaeli`yi tanıması bir avantaj olarak görülürken, temmuzun ilk haftasında yayınlanması beklenen 'Emniyet Müdürleri Kararnamesi' ile herşey kesinleşecek. Ancak, temmuz ayına kadar emniyet teşkilatı içinde tahminler hiç bitmeyecek. Tüm kamuoyu da yeni emniyet müdürünü sabırsızlıkla bekliyor.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.