İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, Ahmet Kemal Seyhan’ı Anımsattı

Göreve geldiği ilk günde teşkilatı denetleyen İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, dün akşam tüm ekiplere uygulama yapmaları talimatını verdi.

Yayınlanma:
İl Emniyet Müdürü Mehmet Or,  Ahmet Kemal Seyhan’ı Anımsattı

Göreve geldiği ilk günde teşkilatı denetleyen İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, dün akşam tüm ekiplere uygulama yapmaları talimatını verdi.

2012 Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Adana’ya atanan Ahmet Zeki Gürkan’dan Isparta Emniyet Müdürlüğü görevini devralan Mehmet Or, Isparta’daki ilk gününde mıntıkaya çıktı.

Göreve geldiği ilk günde denetimlere hızlı başlayan Emniyet Müdürü Mehmet Or, gördüğü bazı eksikliklerin giderilmesi talimatını verdi.

Emniyet Müdürü Or, görevinin ilk akşamında polis merkezi amirlerine uygulama yapmaları emrini verirken, nöbetçi müdürünün de gece boyunca denetim yapmasını iletti. 

Or’un, son günlerde artan terör olaylarına dikkat çektiği ve daha duyarlı görev yapılmasını talimat verdiği öğrenilirken, ilk gün icraatlarını bu sabah makamda istediği de edinilen bilgiler arasında…

Öte yandan Or'un bu tutumu, Isparta’da daha önce 7 yıl görev yapan ve şu an merkeze çekilen, halkın tümünü kucaklamayı başaran Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan’ı anımsattı.

HABER: Feti KILIÇ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum