İl Emniyet Müdürü Or’dan Bayram Kutlaması...

Isparta Emniyet Müdürü Mehmet Or, Kurban Bayramı nedeniyle bir basın açıklaması yayımladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ekim 2012 19:21
İl Emniyet Müdürü Or’dan Bayram Kutlaması...

Isparta Emniyet Müdürü Mehmet Or, Kurban Bayramı nedeniyle bir basın açıklaması yayımladı.

İl Emniyet Müdürü Or yaptığı açıklamada, “Değerli Hemşehrilerim… Sevinçlerin paylaşıldığı, toplumda sosyal dayanışma ve barış ruhunun egemen olduğu bayramlarımızdan biri olan Kurban Bayramı’nı, huzur ve güven ortamı içerisinde hep beraber kutlamanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz.

Bayramlar dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, sıkıntı ve kaygılardan uzaklaşarak, dini duyguların yoğun olarak yaşandığı, dostluğun, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin, pekiştiği müstesna günlerdir.
İnsanları kaynaştıran ve toplumu bütünleştiren bayramlar, sahip olduğumuz kutsal değerlerin toplum hayatında yeniden canlandırılması ve yeni nesillere aktarılması için bir fırsat olarak değerlendirilmelidir.

Milletçe birlik ve beraberlik içerisinde kutladığımız Kurban Bayramı'nın ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa huzur getirmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Ispartalı hemşerilerimizin Kurban Bayramını kutluyor, sağlık, huzur, mutluluk ve güven içerisinde bir bayram geçirmeleri dileklerimle, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.