İl Genel Meclisi Başkanlığı Devam Edecek Mi?

AK Parti İl Başkanlığı görevine atanan İl Genel Meclis Başkanı Serkan Keskin'in İl Genel Meclisi Başkanlığı Devam Edecek Mi?

Yayınlanma:
İl Genel Meclisi Başkanlığı Devam Edecek Mi?

AK Parti İl Başkanlığı görevine atanan İl Genel Meclis Başkanı Serkan Keskin, ilk mesajını yayınladı.

Başkan Keskin, “Bu kutlu davanın bir neferi olarak üzerime düşen bu görevi layıkıyla en üst seviyeye taşımak için var gücümle çalışacağım dedi.

Başkan Keskin açıklamasında; "Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle AK Parti Isparta İl Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Bu kutlu davanın bir neferi olarak üzerime düşen bu görevi layıkıyla en üst seviyeye taşımak için var gücümle çalışacağım. Yaklaşık 10 yıla yakın bir zamanda birlikte yol arkadaşlığı yaptığımız önceki dönem il başkanımız Osman Zabun başkanımıza, tüm dava yol arkadaşlarımıza yapmış oldukları hizmetlerden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. AK Partimize ve Isparta’mıza Hayırlı Olsun. Rabbim utandırmasın" diye konuştu.

İL GENEL MECLİSİ BAŞKANLIĞI DA DEVAM EDECEK

Ayrıca Serkan Keskin'in İl Genel Meclisi Başkanlığı görevinin de devam edeceği bilgisine ulaşıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.