İl Genel Meclisinde Seçim Heyecanı

İl Genel Meclisinde Seçim Heyecanı

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Nisan 2017 12:53
İl Genel Meclisinde Seçim Heyecanı

İl Genel Meclisinin Nisan ayın 1 .Birleşimi İl Genel Meclisi toplantı salonunda Ali Bolat Başkanlığında gerçekleşti. Mecliste Encümen ve komisyon üyeleri belirlendi Nisan ayı ilk birleşimi için bugün toplandı.Toplantının gündeminde encümen ve komisyon üyeleri seçimleri vardı. Toplantı ilk olarak encümen üyelerinin seçimi ile başladı.

 Ak Parti Grup Sözcüsü Nail Yaşar Akgül, encümen üyeliği için 3 ismi meclise sundu. Akgül’ün teklif ettiği

3 meclis üyesi yapılan gizli oylama ile encümen üyeliğine seçildi. Seçimin ardından meclis kararı ile mevcut bulunan 3 komisyonun haricinde 4 komisyonun daha eklenmesi için meclisin oylarına sunuldu. Yapılan oylama oy birliği ile kabul edildi. Daha sonra mevcut bulunan Plan ve Bütçe Komisyonu, İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Eğitim Kültür ve Sosyal İşler Komisyonu ile oy birliği ile eklenen Gençlik Spor ve Turizm Komisyonu, Tarım ve Kırsal Kalkınma Komisyonu ve Sanayi Ticaret ve Doğal Kaynaklar Komisyonu üyelerinin seçimi yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.