İl Milli Eğitim Müdürü Öztürk, Veda Etti

Edirne İl Özel idaresi Genel Sekterliği görevine atanan İl Mili Eğitim Müdürü Muhammet Öztürk, Vali Memduh Oğuz’a veda ziyaretinde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Nisan 2013 13:27
İl Milli Eğitim Müdürü Öztürk, Veda Etti

Isparta’da görev yaptığı kısa süre içerisinden Vali Memduh Oğuz’un önderliğinde birçok güzel işe imza attıklarını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Öztürk, Isparta’nın bir fahri hemşerisi olarak kalacağını söyledi.

Öztürk konuşmasında; “Sayın Valimizin önderliğinde ve rehberliğinde bazı projeler geliştirdik. Eğitim temeli, değerleri sağlam olursa ancak o zaman üstüne bir şeyler koyabilirsiniz. Bizde bu temelin üzerine karınca, kaderince bir şeyler koymaya çalıştık.
Bu süre zarfında bana Isparta halkının göstermiş olduğu teveccühe, sıcak ve samimi ilişkiler için çok teşekkür ediyorum. Özellikle Sayın Valimizin orkestra şefliğinde ahenkli bir biçimde çalışan daire amirlerinin bana göstermiş oldukları yakın ilişkiye ayrıca teşekkür ediyorum.
Herkese allahaısmarladık diyorum, eğer bilmeden kırdığım, üzdüğüm varsa haklarını helal etmelerini talep ediyorum” dedi.

Vali Memduh Oğuz ise İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Öztürk’ün önemli bir il’e ve göreve gittiğini belirterek Isparta’da olumlu işlere imza attığını söyledi.

Vali Oğuz konuşmasında; “Muhammed Bey memleketimizin mübarek bir yerine gidiyor, kendisine başarılar diliyorum. Biz kendisinden çok istifade ettik. Kısa sürede şunu gördük ki, istenirse çok önemli işler planlanabiliyor. Zaten burada önemli olan ihlâsla, samimiyetle hizmet arzusunu gösterebilmektir.

Ben tecrübeme dayanarak şunu söylemek istiyorum; hiçbir enerji, sadece harcandı ve boşa gitti şeklinde değerlendirilemez. Muhammed Beyin burada milli eğitimde meydana getirdiği ortam milli eğitim müktesebatına dahil olur. Maalesef bozmalarda böyle olur. Kötü bir idare iz bırakır, iyi idarede temel bırakır. Ne olursa olsun Muhammed Beyin burada yapmış olduğu gayretler gelecekte olumlu olacaktır. Bunlar arkadaşlar tarafından değerlendirilecektir.

Muhammed Beyin yolu açık olsun, bahtı açık olsun. Hem şahsına, ailesine hem de milletimize hayırlı olsun” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Öztürk, Veda Etti

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum