İl Özel İdarespor Doludizgin

İl Özel İdarespor bu hafta sonu yapacağı Sarayönü Belediyespor maçı hazırlıklarını dün çift idmanla sürdürdü. Futbolcuların her iki çalışmada da hırslı olmaları dikkat çekti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ekim 2011 13:37
İl Özel İdarespor Doludizgin

Teknik Direktör Cengiz Ocak önderliğindeki idmana hafif sakatlığı bulunan Kenan Sinav dışında tüm futbolcular katıldılar. Sabah düz koşu yapan futbolcular, akşam kuvvet ve dayanıklılık çalışmasının ardından çift kale maç ile günü tamamladılar. Özel İdarespor’un dünkü idmanını eski futbolcularda izlediler.

KALİTEYİ SAHAYA YANSITAMIYORUZ

İl Özel İdarespor Teknik Patronu Cengiz Ocak ellerindeki oyuncu kalitesini sahaya yansıtamadıklarını söyledi. Ispartaspor maçının kendisi ve bazı oyuncular için farklı ve duygusal bir maç olduğunu söyleyen Ocak, “Ama neticede bizler profesyoneliz. Amacımız Isparta halkına futbol adına seyir zevki veren bir takım oluşturmak. Genç yeteneklerimiz ile tecrübeli oyuncularımızı kaynaştırmaya çalışıyoruz. Ligin başlamasına bir hafta kala altı yeni oyuncu transfer ettik. Bunları takım içindeki uyumlarını sağlayabilmek ve bu uyumu oyuna yansıtabilmek için çalışıyoruz. Doğrusunu söylemek gerekirse Ispartaspor maçında çok iyi oynamadık” dedi.

BİRAZ ZAMAN LAZIM

Takım içindeki uyum sorununun zamanla aşılacağını da belirten Ocak, “Oyuncu kalitemizi oyun kalitemize yansıttığımızda daha zevkle izlenen bir takım olacağız. Lig uzun bir süreç, kısa vadeli düşünmüyoruz. Ama sezon sonunda ligi istediğimiz yerde bitirmek istiyoruz. Ispartaspor ve Emrespor ile mücadelemize tatlı bir rekabet ve Fair play anlayışı içinde devam edeceğiz. Diğer iki takımımıza başarılar diliyorum. Onların da iyi sonuçlar alması bizi sevindirir. İnşallah, Ispartaspor takımı da bir an önce eski havasını yakalar” diye konuştu.

GOL MUTLULUĞU

Ispartaspor karşısında takımının tek golünü atan orta saha oyuncusu İsa Ayhan ise “Takımıma galibiyet golünü getirdiğim için mutluyum. Benim için gol atmaktan çok takımımın galip gelmesi önemli” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum