İlçe ve Beldelerde Dezenfekte İşlemi Sürüyor

İlçe ve Beldelerde Dezenfekte İşlemi Sürüyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ocak 2021 14:49
İlçe ve Beldelerde Dezenfekte İşlemi Sürüyor

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği bünyesindeki dezenfekte ekibi kent merkezinin yanısıra ilçelerde ve beldelerde vatandaşın ve esnafın sağlığını düşünerek işyerlerinin ve toplu ulaşım araçlarının dezenfeksiyonunu sağlamaya devam ediyor.

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural’ın talimatıyla COVİD 19 Salgınını önlemeye yönelik tedbirler dahilinde il merkeziyle birlikte ilçe ve beldelerde dezenfekte işlemi devam ediyor. Dezenfekte ekipleri son olarak Şarkikaraağaç, Eğirdir, Atabey ilçeleri ile Senirkent’e bağlı Büyükkabaca beldesinde çalışma yürüttü. Gencali ve Barla köylerinde işyerleri de dezenfekte edildi. Oda ve kooperatif başkanlarının gözetiminde işyerleri, taksiler, toplu ulaşım araçları, esnaf odaları ve EKK binalarının dezenfeksiyonu sağlanırken, esnafa işyerinin dezenfekte olduğunu gösteren sertifika verildi.

BELEDİYE BAŞKANLARINDAN TURAL’A TEŞEKKÜR
Birlik bünyesindeki dezenfekte ekibi, Belediye Başkanı Tevfik Atasoy’un talebiyle, Belediye ve kaymakamlık başta olmak üzere kamu kurumları ve işyerlerinin dezenfektesini sağladı. Başkan Atasoy, Birlik Başkanı Ahmet Tural’a teşekkür ederek, “İlçemizde esnafımızın işyerleri, ayrıca hizmet binalarımız daha önce de dezenfekte yapılmıştı. Şimdi bir kez daha yapılıyor. Sayın Birlik Başkanımıza şahsım ve ilçe esnafımız adına teşekkür ediyorum” dedi. Büyükkabaca beldesinde de Senirkent Esnaf Odası Başkanı Adnan Karcı’nın gözetiminde belediye binası ve işyerleri dezenfekte edilirken, Belediye Başkanı Mustafa Durmuş “Beldemize gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı Sayın Tural’a hürmetlerimizi sunar başarılarının devamını dilerim” dedi.

İLÇELERDE DEZENFEKTE SÜRÜYOR
Şarkikaraağaç’ta işyerleri ve toplu ulaşım araçlarının dezenfektesinin sağlandığını belirten Esnaf Odası Başkanı Ramazan Doğdu ve EKK Başkanı Murat Gülşen “Sayın Başkanımız pandemi sürecinde bizlerin her zaman yanımızda oldu. İlçe esnafımız adına kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştular. Eğirdir Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın ve EKK Başkanı Yusuf Öngün de “Birlik Başkanımız Ahmet Tural’ın talimatıyla oda ve kooperatif binamızı ayrıca esnafımızın dükkanlarının dezenfektesini sağladık. Kendilerine teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundular. İlçelerde ki esnaf da, verilen dezenfeksiyon hizmetinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

BEBER VE KUAFÖR SALONLARI
TEK TEK DEZENFEKTE EDİLDİ
Öte yandan il merkezinde berber, kuaför ve güzellik salonları bir kez daha dezenfekte edildi. Oda Başkanı Mehmet Çelik” Periyodik olarak üyelerimizin işyerlerinde dezenfekte işlemini sürdürüyoruz. Bu hizmetin verilmesini sağlayan Birlik Başkanımız Ahmet Tural’a teşekkür ediyorum. Bizi bu pandemi sürecinde hiç yalnız bırakmadı” dedi. Berber ve kuaför esnafı da verilen hizmetten dolayı Birlik Başkanı Tural ve Oda Başkanı Çelik’e teşekkürlerini iletti.

TAKSİLERE PERİYODİK
DEZENFEKTE YAPILIYOR
İlimiz merkezinde, yolcuların ve şoförlerin sağlığı için taksiler de her pazartesi dezenfekteden geçiriliyor. Birlik binası otoparkına gelen taksilere tek tek dezenfekte işlemi uygulandıktan sonra, taksi şoförlerine dezenfekte işleminin yapıldığını gösteren sertifika veriliyor.

BAŞKAN TURAL’DAN ‘AŞIMIZI
MUTLAKA OLALIM’ MESAJI
Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, il merkezi ile birlikte ilçelerde ve beldelerde işyerlerinin dezenfekte edilmeye devam edeceğini ifade etti. Başkan Tural " Covid 19 salgının ülkemizde görülmeye başladığı andan itibaren Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak sahada olmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Birliğimiz bünyesinde oluşturduğumuz dezenfekte ekibimiz, Covid 19 Salgınını önlemeye yönelik tedbirler dahilinde vatandaşlarımızın ve esnafımızın sağlığı için dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Tabi isteğimiz kısıtlamaların bir an önce kaldırılması ama bunun için vaka sayılarının belirli oranın altına inmesi gerekiyor. O nedenle maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaya devam edelim. Kendimiz ve sevdiklerimizin sağlığı için lütfen kurallara uyalım. Kurallardan taviz vermeyelim. Aşılama çalışmaları da ülkemizde başladı. Bilim Kurulu üyeleri bu hastalıkta korunmanın en önemli yollarından birinin aşı olduğunu normal eski hayatımıza dönmek için mutlaka aşı yaptırmamız gerektiğini ifade ediyorlar. Bu nedenle mutlaka aşımızı olalım. Sağlıklı günlerde en kısa sürede buluşmak dileğiyle tüm esnaf ve sanatkarımıza hayırlı işler bereketli kazançlar dilerim" mesajını iletti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum