İlçelerde Elektrik Kesintisi Yapılacak

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Isparta İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yapılacak olan çalışma nedeniyle 25 Kasım ve 26 Kasım günleri elektrik kesintisinin yapılacağını aktardı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Kasım 2013 12:11
İlçelerde Elektrik Kesintisi Yapılacak

Açıklamada kesintinin sabah 07.00 ile 17.00 saatleri arasında olacağı belirtildi.

Çalışmaların planlanan süreden daha erken bilmesi halinde, yeniden enerji verilmesinin mümkün olabileceği belirtilen açıklamada, insanların can ve mal güvenliği açısından dikkatli olmaları ifade edildi.

KESİNTİ YAPILACAK SEMTLER VE BÖLGELER; Bölge Trafik, 3A Soğuk Hava Tesisleri, Ersoylar Soğuk Hava Deposu, Mey-So Soğuk Hava Deposu, Şimşekler Soğuk Hava Deposu, Tuncerler Soğuk Hava Deposu, Gelendost İlçesi Akmescit Mahallesinin bir kısmı.

KESİNTİNİN YAPILACAĞI TARİH: 25 Kasım 2013 Pazartesi

KESİNTİ YAPILACAK SEMTLER VE BÖLGELER; Gelendost İlçesi Hacılar, Esinyurt, Yeşilköy Köyleri, Ersoylar Soğuk Hava Deposu, Mey-So Soğuk Hava Deposu, Şimşekler Soğuk Hava Deposu, Tuncerler Soğuk Hava Deposu, Gelendost İlçesi Akmescit Mahallesinin bir kısmı, Metemar,Ermaş Mermer,Kur Mermer

KESİNTİNİN YAPILACAĞI TARİH: 26 Kasım 2013 Salı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.