İlçelerdeki Öğrencilere Sınav Öncesi Moral Konseri

İlçelerdeki Öğrencilere Sınav Öncesi Moral Konseri

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mart 2017 22:14
İlçelerdeki Öğrencilere Sınav Öncesi Moral Konseri

Süleyman Demirel Üniversitesi Rock Topluluğu, SDÜ ruhunu oluşturmak ve yaşatmak amacıyla mini bir kampüs turnesi düzenledi. İlçelerde bulunan meslek yüksekokullarını kapsayan turne programında gönüllerince eğlenen öğrenciler vize öncesi moral depoladılar.

Gönen Meslek Yüksekokulu, Atabey Meslek Yüksekokulu ile Yalvaç Meslek Yüksekokulu yerleşkesi alışılmışın dışında bir konsere sahne oldu. Rock Topluluğunca hazırlanan rock, heavy metal ve blues müzik türleri, gitar repertuarları, slow ve hareketli müzikler hem öğrencilere hem de ilçe hayatına renk kattı.  

Gördükleri ilgiden duydukları mutluluğu dile getiren Rock Topluluğu üyeleri konserin hazırlanma sürecini şu sözlerle ifade etti: “Topluluğumuzda alternatif rock, heavy metal ve blues türünde müzik yapan gruplarımız var. İlçe konserlerinde ise 2 tane grubumuz yer aldı. Filtre grubumuz bir kaç vokal değişimi ve davulcularını bulduktan sonra son hallerini aldı ve bitmeyecek bir dostluğa imza attı. Minerva grubu ise SDÜ Rock Topluluğu tanışma etkinliğinde tanışan ve bir araya gelen bir grup. Kulüp olarak amacımız Isparta’da rock, metal ve blues müzik türlerini konserlerde çalmak ve ciddi bir dinleyici kitlesi olan bu müzik tarzlarını seven insanları buluşturmak üzerine. Şimdiye kadar yaptığımız konserlerde, tanışma toplantılarında belki mangal partilerinde çok fazla insana ulaştık ve ulaşmaya devam ediyoruz.”

“Bizler birlikte çalışmaktan çok mutluyuz. Hep birlikte oturuyor, tarzımıza uygun şarkıları seçiyor, karar veriyor ve çalışıyoruz.” diyen grup üyeleri, her konserin kendileri için özel olduğunu ve ayrı ayrı anılar biriktirdiklerini belirtti.

Müzik Topluluğu da Aksu Mehmet Süreyya Demiraslan Meslek Yüksekokulunda eşsiz bir müzik ziyafeti sundu. Yoğun katılım ile karşılaşan grup üyeleri gördükleri ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Birbirinden güzel eşsiz parçaların hep birlikte seslendirildiği konserde, gerçekleştirilen sürprizler de geceye farklı bir hava kattı. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.