İlçenin En Parlak Dönemi

İlçenin En Parlak Dönemi

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ekim 2021 21:56
İlçenin En Parlak Dönemi

Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, Ankara ziyaretinde görüştüğü Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan müjde ile döndü. Başkan Parlak, ilçeye 301 TOKİ konut sözü aldığını söyledi. Parlak ayrıca bakanlık tarafından 1 milyon lira da destekte bulunulduğunu söyledi.

Cumhur İttifakı Belediye Başkanları geçtiğimiz günlerde Ankara'da çeşitli ziyaretlerde bulunmuştu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüşen belediye başkanları tek tek destek almıştı.

Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz öncülüğünde Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u ziyaretlerinin ardından açıklamalarda bulundu.

Başkan Parlak, belediyeye 1 Milyon lira destekte bulunulduğuna dikkat çekerek, TOKİ konutu için ise Bakan Kurum'dan söz aldığını söyledi. Parlak: "Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a, TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz'e çok teşekkür ediyoruz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.