İletişim Ek Kontenjanla Öğrenci Alacakmış

SDÜ İletişim Fakültesi’nin bu yıl da öğrenci alamayacağına ilişkin habere SDÜ’den yanıt geldi. Rektör vekili Numan Tamer, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “ek kontenjan ile Fakültemize öğrenci alınacaktır” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Haziran 2013 14:51
İletişim Ek Kontenjanla Öğrenci Alacakmış

Prof. Dr. Numan Tamer’in açıklaması şöyle; “Isparta’da yayın yapan bazı medya organlarında İletişim Fakültesine ŞOK’ başlığı ile eksik bilgiler içeren haberler yayınlanmıştır. Haberlerde 1 öğretim üyesi eksikliği nedeniyle YÖKün İletişim Fakültesinin öğrenci almasına izin vermediği’ belirtilerek, öğretim üyesini almadığı için idaremiz suçlu olarak gösterilmiştir. Gelişmeler ve son durum haberde belirtildiği gibi değildir, haberdeki bilgiler eksiktir. Şöyle ki: İletişim Fakültemize öğrenci alınması için gerekli olan 3 öğretim üyesinden 2sinin alımı için 2012 yılında ilana çıkılmış ve öğretim üyelerimiz üniversitemize kazandırılmıştır. Üçüncü öğretim üyesi için de Mayıs ayı içinde ilana çıkılmış, başvurular tamamlanmış ve sınav süreci devam etmektedir. Kısa süre içinde İletişim Fakültemize üçüncü öğretim üyemizi kazandırıp, ek kontenjan ile Fakültemize öğrenci alınacaktır. SDÜ yönetimi olarak, üniversitemizi büyütmek, daha fazla öğrenci almak için yoğun bir çaba sarfederken, eksik bilgilerle yapılan haberler ve kamuoyunun yanlış bilgilendirmesi üzücüdür”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum