İlgililer Tedbir Almayınca Vatandaş Tedbir Aldı

Sav yolu çile yolu olmaya devam ediyor. Yolda meydana gelen sıkıntılarla ilgili yetkililer tedbir almayaınca vatandaş kendi tedbirini almak zorunda kalıyor!

Yayınlanma:
İlgililer Tedbir Almayınca Vatandaş Tedbir Aldı

Daha önce de birçok habere konu olan sav yolunda asfaltta oluşan kırılma ve derin yarılmalar sonunda tamir ediliyor. Ancak bu defa da Karayollarının Yüklenici firması ile yapılan bu çalışmalarda güvenlik tedbirlerinin alınmadığı görülüyor.

Yolda ilerleyen araç sahipleri birden kazınmış asfaltla karşılaşıyor. Ancak gerekli yavaşlama ikazı olmadığından araçlar birden kot farkı ile karşılaşıyor.

Her hangi bir uyarı ve ikaz levhasının olkmadığı yolda vatandaşlar kendi olanakları ile uyarı işaretleri yapmaya kalkıyor.

Vatandaşlar "Bu yolun çilesi hiç bitmiyor. Bu arıza ve tedbirsiz çalışmalar heran kazaya sebeb olabilir. Bu yolda korkuyla hareket ediyoruz.
Şehirlerarası yol olduğundan süratle geçen araçlar, tamirat yapılan yollarda kazaya sebeb olabilir. Yetkililer lütfen bu konuda bir tedbir alsınlar" diye sitemlerini dile getiriyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.