İlhan 'SGK Binası İçin Arsa Tahsisi İstedi'

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Isparta İl Müdürü Mehmet Salih İlhan, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Şubat 2012 13:47
İlhan 'SGK Binası İçin Arsa Tahsisi İstedi'

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Isparta İl Müdürü Mehmet Salih İlhan, kurum olarak dağınık bir bina yapılarının bulunduğunu ve bu yüzden yeni bir SGK binası yapılabilmesi için Başkan Günaydın’dan arsa talebinde bulundu.

SGK İl Müdürlüğü olarak halka daha iyi hizmet verme amacı taşıdıklarını söyleyen Salih İlhan, “Müşteri memnuniyetini daha iyi nasıl sağlayabiliriz noktasında çalışıyoruz. Bunun için Başkanımızın katkılarıyla yeni bir hizmet binası yapılması noktasında kurumumuza arsa tahsisi yapılmasını istiyoruz” dedi.

Belediye olarak her kurum ve kuruluşa yardım etme amacında olduklarını dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da, belediye olarak ellerinde ciddi bir alanın bulunmadığını ifade ederek, yine de tahsis talebi ile ilgili olarak dilekçe verilmesini istedi. Konunun Belediye Meclisi’nde de görüşülerek karara bağlanabileceğini anlatan Başkan Günaydın, kurum ve kuruluşlara arsa tahsisleri hususunda son olarak geçen hafta da yeni Müftülük binası için tahsisin gerçekleştirildiğini hatırlattı.

Başkan Günaydın, bugüne kadar eğitime de büyük önem verdiklerini anımsatarak, “Eğitimi her şeyin üzerinde görüyorum” diyerek bir önceki belediye başkanlığı döneminde eğitime 16 arsa tahsisinde bulunduklarını anlattı. Günaydın, Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tahsis edilen bu alanlardan birisinin de 70 bin metrekare civarında olduğunu ve tahsis edilen bu alanlara 2-3 okul yapıldığını dile getirerek, bu sayede şehirdeki eğitime ciddi anlamda katkı sunduklarını bildirdi.

Şu anda kendisinin de Opera Binası yapma hususunda çalışmalarının devam ettiğini ve bunun için kendilerinin de en uygun arsa arayışlarının devam ettiğini sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Isparta’daki kültürel ve sosyal faaliyetlere katkı amacıyla bu projemizi de hayata geçirmek istiyoruz” dedi.

Günaydın, her kuruma olduğu gibi SGK’ya da yer tahsisi konusunda yardımcı olmak istediklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.