İlim Şehrine Ödül

Emniyet Teşkilatının 168’nci yıldönümü etkinlikleri kapsamında Emneyit Müdürü Mehmet Or ve emniyet mensupları Vali Memduh Oğuz’u makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Nisan 2013 17:52
İlim Şehrine Ödül

Ziyarette konuşan Vali Memduh Oğuz Isparta’ya ilim şehri çalışmalarından dolayı 1 Haziran’da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün de katılacağı bir törende ödül verileceğini söyledi.

Vali Oğuz açıklamasında, “Bu yalnız benim değil Isparta halkının eseridir. Çünkü Isparta bir eğitim şehridir. Bugün SDÜ’de 60 binden fazla öğrencimiz mevcuttur. SDÜ Türkiye’nin ilk 10 üniversiteleri arasındadır” dedi.

Daha sonra emniyet teşkilatı mensuplarının 168’nci yılını kutlayan Vali Oğuz, “Isparta Emniyeti fedakarca çalışıyorlar. Kendilerine bir kere daha teşekkür ederim. Zaten Valiliğin de en büyük görevi o kentin huzur ve güvenliğidir. Bende emniyet teşkilatının başı olarak bu güvenliği sağlamak zorundayım” dedi.

Emniyet Müdürü Mehmet Or ise, “Emniyet teşkilatının 168’nci yıldönümü dolayısıyla Valimizi ziyaret ettik. Bize her konuda maddi ve manevi yardımda bulunan Sayın Valimize teşekkür ediyoruz. Her zaman Isparta’nın asayiş ve huzur içerisinde yaşaması için bütün emniyet mensuplarımız canla başla çalışacağız” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.