İlk Duruşma 25 Şubat'ta

İlk Duruşma 25 Şubat'ta

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Aralık 2019 17:16
İlk Duruşma 25 Şubat'ta

18 Kasım'da eski erkek arkadaşı tarafından katledilen üniversite öğrencisi Güleda’nın katil zanlısı Zafer Pehlivan hakkında 'canavarca hisle veya eziyet çektirerek ve tasarlayarak öldürme' ve 'tehdit' suçlamasıyla hazırlanan iddianame, Isparta 1. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.

Savcılık sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet istedi. İlk duruşma 25 Şubat 2020 tarihinde görülecek.

Isparta’da 18 Kasım 2019 tarihinde kalbinden bıçaklanarak öldürülen 18 yaşındaki Güleda Cankel’in, Burdur E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu bulunan katil zanlısı Zafer Pehlivan hakkında 4 Aralık 2019’da savcılıkça hazırlanan iddianame Isparta 1.Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edildi.

Katil zanlısı eski sevgili hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenirken, sanığın daha önce maktul hayatta iken aralarında geçen tartışma sonucu darp edilmesi ve cep telefonunun kırılması konusunda şikâyetçi olmadığı ve uzlaştırma kapsamında bulunan ‘Tehdit’ suçları için de kamu davası açılmasına ve ölümün ardından aynı dosya ile birleştirilmesine karar verildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.