İlk Etapta Saatler Değişecek

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Başdeğirmen, THY Genel Müdürü Temel Kotil ile yaptıkları görüşmenin olumlu geçtiğini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ağustos 2013 14:46
İlk Etapta Saatler Değişecek

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Isparta İstanbul seferlerinin 7 güne çıkarılması, hac ve umre uçuşlarının Isparta’dan yapılması ve uçuş saatlerinin değiştirilmesi talebiyle Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil’i ziyaret ettiler.

ITSO Başkanı Başdeğirmen, İstanbul’da yapılan görüşmenin olumlu geçtiğini belirterek, “Doluluk oranı ortalama yüzde 60’lara ulaşsa da uçağın şuanki saatleri iş dünyasına ve bölge halkının taleplerine uygun değil, bunun yanı sıra uçak seferlerinin 7 güne çıkarılması, hac ve umre seferlerinin Isparta Havalimanı’ndan yapılması ve uçaklarda Isparta gül lokumu dağıtılması konuları vardı.

Bunları Genel Müdür Sayın Kotil’e aktardık. İş dünyamız ve Ispartalı hemşehrilerimiz için uçağın ne kadar önemli olduğunu detaylıca anlattık ve hazırladığımız raporu sunduk. Tüm taleplerimizi bildirdik, bizleri olumlu karşıladı. “dedi.

İLK ETAPTA SAATLER DEĞİŞECEK
ITSO Başkanı Başdeğirmen’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Genel Müdür Kotil, öncelikle yakın tarihte Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri yapılan karşılıklı Isparta İstanbul seferleri saatlerinin sabah Isparta’dan, akşam da İstanbul’dan dönecek şekilde düzenlenebileceğini bildirdi.

Ardından da toplantı sırasında tüm daire amirleri ve birim müdürleriyle görüşerek uçuşların yine sabah Isparta’dan gidecek akşam da İstanbul’dan dönecek şekilde 7 güne çıkarılması yönünde acil çalışma yapılarak biran önce gerçekleşmesi talimatını verdi.

UÇAKLARDA GÜL LOKUMU VE GÜL KREMİ
ITSO Başkanı Başdeğirmen, THY Genel Müdür Kotil’den küçük ambalajlar içinde tanıtım amaçlı uçaklarda Isparta gül lokumu ve gül kremi dağıtılması taleplerine de olumlu yanıt aldı. Genel Müdür Kotil, yurtiçi ve yurtdışı seferinin düzenlendiği uçaklarda Isparta gül lokumu ve gül kremi dağıtılmasıyla ilgili gerekli birimlere talimat verdi.

Genel Müdür Kotil, toplantının ardından ITSO Başkanı Başdeğirmen’e, diğer konularla ilgili de sorumlu birimlerle görüşüp kısa sürede olumlu yönde değerlendirme yaparak gelişmeleri aktaracağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum