İlk Hac Seminerini Müftü Avcı Verdi

Bu yıl kutsal topraklara gidecek olan hacı adaylarına yönelik hac seminerleri dün başladı. Ulu Camiinde yapılan ilk hac seminerinde İl Müftüsü Mehmet Emin Avcı tarafından hacı adaylarına kutsal topraklarda yapacakları iş ve işlemler için bilgi verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ağustos 2012 18:23
İlk Hac Seminerini Müftü Avcı Verdi

İl Müftülüğü personeli arasında da görevlendirmelerin yapıldığı seminer ile ilgili olarak görüşlerini açıklayan İl Müftüsü Mehmet Emin Avcı; seminerlere ilişkin şu bilgileri verdi:

“Bilindiği gibi İl Müftülüğü olarak her yıl hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek olan hacı adaylarımızın bu ibadetlerini en iyi şekilde ve bilinçli olarak yerine getirmelerini sağlamak amacıyla hac seminerleri düzenliyoruz. Bu yılki hac sezonunda hacca gidecek olan adaylarımız için de belirlemiş olduğumuz hac seminer programını bugün itibariyle başlatmış bulunuyoruz. Bu doğrultuda 28 Ağustos 2012 Salı günü yani bugün itibariyle başladığımız hac seminerleri her hafta yapılacak ve seminerler 7 Ekim 2012 tarihinde sona erecektir. Seminerlerimizin tamamı bugün olduğu gibi Ulu Camiinde ve saat 09.30’da başlayacaktır. Hacı adaylarımızın, kutsal topraklarda hac ibadetini rahat bir şekilde yerine getirebilmeleri için düzenlemiş olduğumuz bu hac seminerlerine katılmaları kendi menfaatleri icabıdır. Bugünkü ilk seminerimizde, hac ibadetinin önemi üzerinde durduk” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.