İlk Hafta Dev Maç

Beko Basketbol Ligi'nde yeni sezon fikstürü çekildi. Basketbolseverler ilk hafta dev bir maç izleyecek. Son şampiyon Galatasaray Liv Hospital, sezonu deplasmanda oynayacağı Anadolu Efes maçıyla açacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ağustos 2013 11:26
İlk Hafta Dev Maç

Beko Basketbol Ligi'nin 2013-2014 sezonu fikstürü bugün Polat Renaissance Hotel'de gerçekleştirilen kurayla belirlendi.

Fikstür çekiminin açılış konuşmasını gerçekleştiren Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Ali Özsoy, Türk basketbolu adına önemli yaz geçirdiklerini belirterek, "Bildiğiniz gibi şimdiye kadar milli takımlar düzeyinde 4 madalya kazandık. Bunların ikisini erkeklerde aldık. Bu salonu dolduran kulüplerin yetiştirdikleri oyuncularla biz bu madalyaları kazandık. Yaptıkları fedakar çalışmalar için kulüplerimizi tebrik ediyorum ve teşekkürlerimi sunuyorum. Umuyorum Slovenya'da düzenlenecek 2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda da başarılı olup güzel bir yaz ayını geride bırakırız. Ondan sonra da karşımıza liglerimiz geliyor. Beko Basketbol Ligi'nin değerinin giderek arttığını görüyoruz. Hem dünyada hem de Avrupa'da saygın bir yere ulaşmış durumdayız. Çıtayı daha da yükseltmek için daha agresif bir pazarlama stratejisi uygulayacağız. Yeni sezonda bütün takımlarımıza başarılar ve sakatlıklardan uzak bir lig diliyorum. Ana sponsorumuz Beko'ya ve diğer sponsorlarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.

Takım temsilcilerinin çektiği kuraya göre ilk hafta fikstürü şu şekilde;
Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi - Uşak Sportif
Tofaş - Türk Telekom
Aliağa Petkim - Banvit
Beşiktaş - Erdemir
Anadolu Efes - Galatasaray Liv Hospital
Mersin Büyükşehir Belediyesi - Fenerbahçe Ülker
Olin Edirne - Pınar Karşıyaka
Aykon TED Ankara Kolejliler - Trabzon Basketbol

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.