İlk Turnuva ayın 17’sinde başlıyor

TFF Kadınlar 3. Lig 4. Grup mücadele eden Isparta’mızı temsil eden Isparta 32 Gençlik Spor Bayan Takımımızın turnuva tarihi belli oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ağustos 2017 12:23
İlk Turnuva ayın 17’sinde başlıyor

Isparta 32 Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Kuddusi Karataş “ Bayan futbol takımızın turnuva maçlarının tarihleri belli oldu. Antalya, Mersin, Konya illerinden bayan futbol takımları ile maçlarımız var. Yapılacak olan turnuvalar ayın 17’sinde Konya’da ilk maçımız oynanacak. Ayın 16’sında futbolcularımızla birlikte Konya’ya hareket edeceğiz.  Tabi iki bayan futbol takımız bizler için çok önemli onları en iyi yerlerde ağırlıyoruz Konya’da Hilton Otelden yerimizi ayırttırdık. 4 gün orada konaklamamız var ayın 20 sinde son maçımızı oynadıktan sonra Isparta’ya döneceğiz. Bu maçlar bizim için önemli öncelikle olarak maçları kazanmamızdan ziyade takımızın şu anki durumunu daha iyi değerlendire bileceğiz. Oyun içerisindeki eksikliklerimiz neler olduğunu daha iyi görüp o doğrultuda birkaç transfer yapabiliriz” dedi. 

Isparta 32 Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Kuddusi Karataş “erkek futbol takımızda dün itibari ile sahaya inmek istediler. Normalde ayın 16’sında başlayacaklardı antrenmanlara ama erkenden başlamak istediler. İçlerindeki hevesi görünce kabul ettik. Onlarda antrenmanlarına ve hazırlıklarına başladılar. Isparta’mızı en güzel şekilde temsil edebilmek için gerek erkek takımız olsun gerek bayan takımız olsun her türlü desteği vereceğiz. Memleketimizi ve Isparta’mızı dışarıda en güzel şekilde temsil edeceğiz” Dedi   

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.