İlk Yatırım Altyapıya

Isparta Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar sonrasında Davraz Mahallesi’nin alt bölgesi olarak bilinen Çevre Yolu-Askeriye, Eğirdir Yolu –Cezaevi arasında kalan alanda imara yeni açılan bölgelerde altyapı çalışmaları devam ediyor.

Yayınlanma:
İlk Yatırım Altyapıya

Bölgede bugüne kadar hiçbir altyapı bulunmazken, Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce bölgedeki ilk yatırım kanalizasyona yönelik gerçekleştirildi.

Yavaş yavaş bölgede binaların yükselmeye başladığı alanda incelemelerde bulunan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, bölgede bugüne kadar hiçbir altyapının bulunmadığını ve buna karşın bölgede altyapı çalışmalarını başlattıklarını söyledi.

Yeni alanın 650 dönümlük bir alanı kapsadığını ve altyapı çalışmalarında önemli mesafeler kat ettiklerini belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Bölgede 3.5 km uzunluğunda altyapı yapıldı. Bölgede kodlar oluşturuluyor. Bölgede yeni inşaatlarda başlıyor.

Bu inşaatlarımızın da şimdiden altyapılarını tamamlamış oluyoruz. Altyapıyı sıfırdan yapıyoruz. Bu çalışmamızla birlikte kanalizasyon hattı da şehir şebekesine ilave oldu. Kanalizasyon çalışmaları tamamlandı, diğer altyapı çalışmalarımız ise devam ediyor.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum