İlker Hoca'dan İlk İcraat

İlker Hoca'dan İlk İcraat

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mayıs 2015 13:54
İlker Hoca'dan İlk İcraat

Süleyman Demirel Üniversitesi rektörlüğüne atanan Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, ilk icraatını gerçekleştirdi.

Kutlama amacıyla kendisine çiçek ve benzeri hediyeler göndermek isteyenlere duyuruda bulunan Rektör Çarıkçı, bu tür hediyelerin gönderilmesi yerine toprağa bereket ve gelecek nesillere hayat verecek bir meşe ormanı için bağış yapılmasını istedi.

Rektörlük tarafından yapılan duyuruda, "Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. İlker Hüseyin ÇARIKÇI, 15 Mayıs 2015 Cuma günü itibariyle görevine başlamıştır.

Kutlama amacıyla çiçek ve benzeri hediyeler gönderilmesi yerine, toprağa bereket ve gelecek nesillere hayat verecek bir meşe ormanı için bağış yapılmasının daha uygun olacağı düşünülmüştür.

Bu çerçevede bağış yapmak isteyenler isim ve kurumlarını belirterek aşağıda gösterilen hesap numarasına bağış yapabilirler. Bugünden itibaren rektörlük binasında konuşlandırılacak geçici bir panoda bağış listesi duyurulacaktır. Bu konuda göstereceğiniz hassasiyet ve anlayış için teşekkür ederiz" denildi.

Ayrıca rektörlük tarafındn bağış yapmak isteyenler için hepas numarısı da verildi.

Banka : T.C. Ziraat Bankası
Banka Şubesi : Isparta Merkez Şube
Hesap Sahibi : SDÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı
IBAN : TR910001000132448078966133

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum