İlköğretim Öğrencileri Yarıştı

İlköğretim Okulları Futbol İl Birinciliği (H) Grubunda Yer Alan Yalvaç'ta, Maçlar Tamamlandı. Finalde, Eyuplar İlköğretim Okulu Takımı Birinci Oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Şubat 2011 14:32
İlköğretim Öğrencileri Yarıştı

İlköğretim Okulları Futbol İl Birinciliği (H) grubunda yer alan Yalvaç'ta, maçlar tamamlandı. Finalde, Eyuplar İlköğretim Okulu takımı birinci oldu.

Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İlköğretim Okulları Futbol İl Birinciliği müsabakalarına bu yıl katılan ve (H) grubunda yer alan Yalvaç, grup müsabakalarını tamamladı. 4 grup halinde 16 takımın katıldığı müsabakalarda gruplarında başarılı olan takımlar yarı final ve final maçlarını tamamladı.

Şallı Halı Saha Spor Salonunda oynanan final maçında Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nu 5-4 yenen Eyuplar İlköğretim Okulu ilçe şampiyonu oldu

Finalist takımlar, perşembe günü Isparta'da oynanacak olan eleme maçlarına katılacak.

Yalvaç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ahmet Kılınç, oldukça zevkli ve çekişmeli geçen maçlar nedeniyle, öğrencilerin gösterdikleri mücadele dolayısıyla kutladı. Kılınç, öğlencilere, "Umarım bu başarılı futbolunuzla il birincisi olur ve kupayı ilçemize getirirsiniz. Sizlere güveniyorum" diye seslendi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.