İlyas Can: Vicdanım Rahat!

Milli Eğitim Müdürü İlyas Can okul idarecileri atamaları ile ilgili net konuştu: Vicdanım rahat, iyisini yapıyoruz. Isparta eğitimde bir numara"

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ekim 2014 10:54
İlyas Can: Vicdanım Rahat!

İl Milli Eğitim Müdürü İlyas Can Kanal 32'de katıldığı "Ne Var Ne Yok?" programında önemli açıklamalar yaptı. Özellikle okul müdür ve müdür yardımcıları atamaları ile ilgili soruları cevaplandıran Can, "vicdanınız rahat mı?" sorusuna net cevap verdi ''Vicdanım rahat."

Milli Eğitim Müdürü İlyas Can, puanlama sisteminin belli olduğunu, kendisinin, şube müdürlerinin, okul aile birliği başkan ve yardımcısının, öğrencilerin, öğretmenlerin müdürlere puan verdiğini belirterek şunları söyledi:

"Benim vicdanım rahat. 25 puanlık hakkım var ve hakkaniyetle puanı verdim. Biz atamalarda puan verirken en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Sendikalarına bakmıyoruz. Kimin ne puan verdiği kimse bilemez. Benim müdür olarak devam etmesini istediğim ama puanlamada yetersiz puan alan arkadaşlarımız da var. 75 ve altında puan alan müdürlerimiz yetersiz değiller. Bu öyle algılanmasın.

Puanlama yapanların değerlendirmesi böyledir. Sendikal bakış açısı söz konusu olamaz. Yeni atanan atanmayan bütün müdürlerimize teşekkür ediyorum." Can, Isparta’nın eğitimdeki durumunun çok iyi olduğunu da belirterek.'TEOG'ta muhtemelen ya Türkiye birincisi, ya da ikincisiyiz. LYS'de de durumumuz çok iyi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Diğer illerden ciddi öğrenci geliyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum