İmalathane Küle Döndü

Isparta Hızırbey Mahalles'nde bir evin bodrum katında süs eşyaları yapılan atölyede çıkan yangın sonucu imalathane küle dönerken, üst kattaki evde bulunan iki çocuk dumandan zehirlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ocak 2014 22:58
İmalathane Küle Döndü

Edinilen bilgiye göre olay saat 19.00 sıralarında Hızırbey Mahallesi 244. Cadde üzerinde meydana geldi.

ATÖLYEDEKİ SOBA, TİNER KUTULARINI TUTUŞTURDU
Kamil Demiray’ın kiracı olarak oturduğu evin alt katında, gül sandığı imalathanesi olarak kullanılan atölyede, kömür sobasının tiner kutularını tutuşturması sonucu yangın çıktı. Bir anda büyüyerek atölyeyi saran yangın, kısa süre sonra odada bulunan malzemeleri küle çevirdi.

YAKLAŞIK YARIM SAATTE SÖNDÜRÜLDÜ
Yangın söndürme çalışmalarını gerçekleştiren itfaiye ekipleri ise yaklaşık yarım saat süren çalışma sonunda atölyeyi soğutmayı başardı.
Elektrik kablolarının da yandığı atölyeye, tedbir amaçlı olarak AKEDAŞ ekipleri de çağrıldı.

ÜST KATTAKİ 2 ÇOCUK ZEHİRLENDİ
Yangın sırasında, imalathanenin ev olarak kullanılan üst katında bulunan Elif ve Eylül Demiray ismindeki 2 ve 6 yaşlarındaki çocuklar dumandan etkilendi.

Evde bulundukları belirtilen 2 çocuğu ise, dumanla kaplı eve giren itfaiye erleri kurtardı.

Yangın mahallinde hazır bulunan 112 Acil Servis Ekipleri, zehirlenme şüphesi bulunan iki çocuğa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptılar. Zehirlenen çocuklar daha sonra 112 Ambulansı ile Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi. İki çocuğun da sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

sayfa32

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.