İmam-Hatipliler Bir Araya Geldi

Merkez Anadolu İmam-Hatip Lisesi Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen geleneksel kahvaltı programında öğretmenler, öğrenciler ve veliler bir araya geldiler.

Yayınlanma:
İmam-Hatipliler Bir Araya Geldi

Aysan Düğün Salonunda düzenlenen programa eşi Canan Oğuz ile birlikte katılan Vali Memduh Oğuz İmam-Hatip Ailesini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.

Sütçüler Belediye Başkanı Hüseyin Müftüoğlu, İl Müftüsü Mehmet Emin Avcı, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Rahmi Ulu ve Memur-Sen Başkanı Osman Akçil’inde katıldığı programda kısa bir selamlama konuşması yapan Okul Müdürü Cevdet Şenol amaçlarının; öğrenci velileri arasındaki kaynaşmayı temin etmek, elde edilecek kısmi gelirle de yardıma muhtaç öğrencileri dershaneye göndermek olduğunu söyledi.

Güzel bir programın ifa edildiğini belirten Vali Memduh Oğuz ise; “Amacı güzel, tertibi güzel, katılanları güzel bir program, o bakımdan ‘İlim Şehri Isparta’ya yakışan bir etkinlik oluyor. Katkısı olan herkesi gönülden tebrik ediyorum.

Isparta’da önümüzdeki sene ayrıca Kız İmam-Hatip Lisesi açılacak. Bununda bütün iş ve işleyişleri tamamlandı. Bütün bu kazanımlarla Isparta ilim şehri yolunda hızla yürüyor. Bu konuda gayreti olanlara teşekkür ediyorum” dedi.

Programda okulun ilahi korosu bir birinden güzel ilahileri seslendirirken, okunan şiir ve naatlar ise ayrı bir renk kattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.