İman Varsa İmkan Vardır!

İman Varsa İmkan Vardır!

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mart 2021 12:46
İman Varsa İmkan Vardır!

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106’ncı yılı ve Şehitleri Anma Günü sebebiyle bir mesaj yayınlayan Sivil Toplum Hareketi Derneği Başkanı Mustafa Sağlam, Çanakkale Zaferiyle ‘gelecekteki Türkiye’nin temellerinin atıldığını söyledi.

Sivil Toplum Hareketi Derneği Başkanı Mustafa Sağlam, 106. yıl dönümü kutlanan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü sebebiyle açıklamada bulundu. Sağlam, sömürgeci devletlerin Türk topraklarını işgal etmek için geldikleri Çanakkale’de Nusret Mayın Gemisi’nin yerleştirdiği mayınlara çarparak sulara gömüldüğünü hatırlatarak “Çanakkale’de ‘iman varsa imkân vardır, yeis yoktur’ dedi.

Sağlam, Çanakkale Zaferi’nin büyük bir direniş destanı olduğunu belirterek, Türk Milleti’nin gururu ve ilham kaynağı olduğunu belirtti. Sağlam, “Etnik kökeni ne olursa olsun Allah’ın ipine sımsıkı sarılarak birleşen Müslümanların büyük zaferidir. 18 Mart Çanakkale Zaferi, İslam’ın emperyalizme karşı verdiği birlik ve özgürlük mücadelesine kılavuz olmuştur." Dedi.

Sağlam sözlerini “Ey şehîd oğlu şehîd, isteme benden makber, Sana âgûşunu açmış duruyor Peygamber” diyerek noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum