"İmansızların Kusmuğusun Sen Cumhuriyet"

Alperen Ocakları'nın açıklamasındaki 'üslup' dikkat çekti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ocak 2015 11:05
"İmansızların Kusmuğusun Sen Cumhuriyet"

Alperen Ocakları Başkanı Hidayet Şahin, yaptığı yazılı basın açıklamasında ilginç bir üslup kullandı.

Cumhuriyet Gazetesi’ne tepki göstermek için açıklamasının başında yer verdiği “Ebu cehillerin torunusun, imansızların kusmuğusun sen ‘’Cumhuriyet’’ ifadesi dikkat çekti.

Şahin açıklamasına, “Son günlerde tüm Türkiye’nin ve Dünya’nın gündemini meşgul eden küfür bataklığı ve bu bataklığa İslam Alemi’ni çekmek namına hazırlanmış komplolara Müslüman Türk Gençliği’nin tavrını göstermek namına tarafımızca konulmuş bir tuğladır” dedi.

Alperen Ocakları Başkanı Hidayet Şahin, “Herkesin malumu olarak tüm dünyanın gündemini meşgul eden olaylardan biri, küfür imparatorluğunun kalesi ‘Avrupa’ yayınlarında ‘’Charlie Hebdo’’ ismiyle basılan, tek gayesi İslam’a saldırmak olan dergi müsveddesi, küfür aşiftesine; Müslüman olduğunu iddia ettiği halde , efendimiz (S.A.V.)’in karikatürünün yayınlanması noktasında kalbinin zulasında zerre öfke taşımayanlar itikadlarını iman terazisine koyup tartmalıdırlar. Bununla beraber CUMHURİYET isimli Bizans taşeronu gazete müsveddesinin durum karşısında almış olduğu tavır Türk Milletini şaşırtmamıştır” ifadelerini kullandı.

Şahin, “Her platformda İslam düşmanlığını, sözde laiklik safsatalarıyla süsleyerek Müslüman Türk’ün zeka seviyesiyle dalga geçmekte ve hafızalarımızla oyunlar oynamaktadır. Lakin bu milletin, kutsalına ve töresine sadık, sinesinde İslam harcını harmanlamış, bu harç uğruna şehitliği şiar edinmiş milyonlarca nefer doğurduğunu unutmuştur. Buyurun bu neferlerden biri olan, İslam namına şehit (inşallah) olmuş; ebedi genel başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun, küfür ehli bu yaratıklara söylediklerine kulak verelim; ‘’Yıllarca bu milleti karanlığa ittiniz. Kırkta, altmışta, seksende de ittiniz hala İTsiniz. Az bir ses çıkartık tapınağınıza gittiniz. Suyunuz ısnıdı beyler ısındı kaynıyor. Bu ne pisliktir kardeşim temizle temizle bitmiyor. Tamam tamam sustuk ta sizde bizi çabuk unuttunuz. Senelerce bu ülkeyi laiklikle uyuttunuz. Korkudan az mı helada tabanca unuttunuz. Ama ülkücü uyandı artık kurşun sıkmıyor Bu ne düşmanlık kardeşim yazıkça kalemim kanıyor…!’’

Cumhuriyet Gazetesi’nin yanı sıra Zaman Gazetesi’ne de tepki gösteren Şahin, “Peki olay sadece Cumhuriyet isimli gazete müsveddesiyle bitiyor mu?... İnanın çok isterdik… İslam düşmanlığı yıllardır tescillenmiş olan bu zihniyetle bitmesini çok isterdik… Ama görüyoruz ki bitmiyor… Kendisini Zaman Gazetesi olarak tanımlayan, bu uğurda güzel adımlarda atan, lakin son dönemlerde nasırına basılınca, terazi kefesinde İslam düşmanı zihniyetle denk gelen bu zihniyet küfrün karşısında durmak yerine sözde demokrasi ve laiklik maskaralıklarına ayak uydurmuş ve Cumhurriyet isimli gazete müsveddesine destek olmuştur.

Şahin’in eleştirilerinden nasibi alan bir diğer isim ise Başbakan Ahmet Davutoğlu oldu. Şahin, “Peki bu kadarla bitiyor mu ?... vicdanımız kanaya kanaya söylüyoruz ki bitmiyor… Her yanından sarılmış, pusular kurulmuş olan vatanımızın sayın (?) başbakanı, katledilen İslam ümmetinin katilleriyle aynı safta kol kola teröre lanet tiyatroları oynamaktadır.
Ümmetin kanı hala ellerinde pıhtılaşmamış bu terör ülkeleriyle, başbakanlık makamının, aynı safta kol kola ne işi vardır? Sayın(?) başbakanı buna mecbur bırakan şey nedir? Osmanlıyı madde ünsiyetiyle hatırlamak ve sadece görüntüden ibaret canlandırmak ne işimize yarayacaktır? Eğer Osmanlı olacaksak; cennet mekan Abdulhamit Han’ın Fransa’da peygamber efendimize hakaret edildiği bir piyesi neden ve nasıl engellediğini iyi incelemeli ve Osmanlı madde değil mana ünsiyetiyle oturtulmalıdır.

Şahin, “Akit Gazetesi de, Cumhuriyet Gazetesine misilleme olarak kainatın efendisi (S.A.V.) ile M. Kemal'i bir tutarak saçmalığa bir yenisi eklemiştir.

Alperen Ocakları Başkanı Hidayet Şahin, açıklamasında Osmanlı’nın dönüşüne hasret kaldıklarını kaydederek Başbakan Davutoğlu’na da bir çağrıda bulundu. Şahin, “Sayın(?) başbakan Davutoğlu'na Sesleniyorum. Hasret kaldığımız Osmanlıya dönüşü dört gözle beklerken cennet mekan Abdülhamit Han’ın tavrını gösteremediğimiz bu densizliğe karşı Türkiye’de İstanbul Boğazı’nda teröre karşı bir yürüyüş tertip edin ve bu yürüyüşe önderlik yapında görelim Fransa’da ki yürüyüşe katılan tescilli terör müntesiplerinden kaçı katılacak? Şanlı mazimizle övünmek sadece kürsülerde kalmasın” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum