İmzalar Atıldı... En Kısa Sürede Başlayacak

İmzalar Atıldı... En Kısa Sürede Başlayacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Haziran 2016 13:08
İmzalar Atıldı... En Kısa Sürede Başlayacak

Isparta DSİ 18. Bölge Müdürlüğü ile Sarıidris Belediyesi arasında kapalı sulama damlama sistemi için protokol imzalandı. Kapalı sulama damlama sistemi inşaatının yakın zamanda başlayacağı öğrenildi.

DSİ 18. Bölge Müdürlüğünde düzenlenen imza protokolüne DSİ 18. Bölge Müdür Adem Coşkun, Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala, Sulama Birliği Başkanı Ramazan Kaplan katıldı.

Düzenlenen imza töreninde konuşan DSİ 18. Bölge Müdürü Adem Coşkun, "Eğirdir'in Sarıidris Beldesinde yapacağımız bu kapalı sulama damlama sistemiyle 1500 dönüm alan açık kanal sulamasından modern sulama sistemine geçmiş olacak. Böylelikle su kullanımında tasarruf sağlamış olacağız. Kapalı sulama damlama sistemi inşaatımız en kısa sürede başlayacak. Şimdiden belde halkımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala ise, "Bu projenin onaylanması ve yapılmasında emeği geçen DSİ 18. Bölge müdürümüz Sayın Adem Coşkun beye ve personeline, sulama birliği başkanımız Ramazan Kaplan'a şahsım ve belde halkım adına teşekkür ederim. Yapılacak olan bu modern sulama sistemi ile tonlarca suyun israf olmasını önleyeceğiz. Halkımıza hayırlı olsun diyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum