İnatla Büyütmeye Devam Edeceğiz

İnatla Büyütmeye Devam Edeceğiz

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Kasım 2021 16:39
İnatla Büyütmeye Devam Edeceğiz

Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, ilçede yatırımların tüm hızıyla devam ettiğini ifade etti. Başkan Atasoy,  ‘İlçemizin temsilcisiyiz’ diyerek ilçeye gelen yardımları başka ilçelere aktarmaya çalışan kişilerin olduğunu öne sürerek, “Biz bunlara inat ilçemizi büyütmeye devam edeceğiz” dedi.

İlçeye yapılan Akçay Barajı ile ilgili yeni gelişmeleri duyuran Başkan Atasoy, ilçemizde yapılan baraj ile ilgili DSİ yetkilileri ve müşavir firma Fugra Sial ve Asyol müteahhit firması İle birlikte rezerv alanındaki sondaj çalışmaları İle ilgili genel bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildiğini söyledi. Ataboy, “Sondaj verileri olumlu bir şekilde devam ederken 12 adet daha sondaj açılması kararlaştırıldı. Bu vesileyle ilçemize verdiği desteklerinden dolayı Türkiye Büyük Millet Meclis Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç’e teşekkür ederiz. İlçemizin temsilcisiyiz diyerek ilçeye gelen yardımları başka ilçelere aktarmaya çalışan kişilere inat biz ilçemizi büyütmeye devam edeceğiz’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.