İngilizce Öğrenmek İsteyenlere Büyük Kolaylık

İngilizce Öğrenmek İsteyenlere Büyük Kolaylık

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Kasım 2015 13:46
İngilizce Öğrenmek İsteyenlere Büyük Kolaylık

Son yıllarda eğitim teknolojilerine yönelik yapılan çalışmaların meyvelerinden biri olan Voscreen İngilizce öğrenmek isteyenlere büyük kolaylık sağlıyor.

Sosyal ağ, oyun, video ve iletişim uygulamalarının tüm platformları domine ettiği mobil dünyada, bir eğitim uygulamasının bu kadar çok ilgi görmesi şaşırtıcı olmakla beraber birçok açıdan da heyecan verici.

Kısa videolarla İngilizce gelişimine katkı sağlayan Voscreen, bir oyun formatı ile kullanıcılara sunulmuş. Her seviyeden kullanıcının gelişim kaydetmesine olanak sağlayan özelliklerinin olmasının yanı sıra, dilbilgisi konularına göre de odaklı çalışma imkanı sunuyor.

İngilizcelerini geliştirmek isteyenlerin ve eğitimcilerin mutlaka incelemesi gereken bir kaynak. Böyle bir kaynağın ücretsiz olması ise altı çizilmesi gereken en önemli noktalardan biri.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.