İngilizceyi Kış Okulunda Pekiştiriyorlar

Isparta'da faaliyet gösteren Altınbaşak Koleji, Oxford As Academy iş birliği ile düzenlenen geleneksel 'İngilizce Kış Okulu' uygulaması sürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ocak 2012 17:31
İngilizceyi Kış Okulunda Pekiştiriyorlar

Isparta'da faaliyet gösteren Altınbaşak Koleji, Oxford As Academy iş birliği ile düzenlenen geleneksel 'İngilizce Kış Okulu' uygulaması sürüyor.

Özel Altınbaşak Eğitim Kurumları, Oxford As Academy aracılığı ile getirdiği ana dili İngilizce olan yabancı öğretmenlerle, öğrencilerinin konuşma ve yazma becerilerini geliştirmeyi hedefliyor.

Anasınıfından 8. sınıfa kadar farklı gruplardan oluşan öğrencinin katıldığı İngilizce Kış Okulu'nda, öğrenciler yarıyıl tatillerini hem eğlenip, hem de dil adına farklı çalışmalarla değerlendiriyor. İngilizce Kış Okulu programı çerçevesinde günlük 5 saat İngilizce kurs alan öğrenciler, ders içi ve sonrası etkinliklerle okulda öğrendikleri bilgilerini pratiğe dökme imkanı buluyor.

Okul Müdürü Ömer Doğan, Isparta'da bir ilk olan ve Altınbaşak'ta geleneksel hale gelmiş bu program ile veli ve öğrencilerde de aynı heyecanı gördüklerini söyledi. Altınbaşak'tan önceki yaz tatillerinde birçok öğrenci grubunun ABD ve İngiltere'de İngilizce yaz okuluna gittiklerini söyleyen Doğan, "Bu tip programların maliyetinin yüksek olmasından dolayı talep çok kısıtlı ve az sayıda oluyor. Bu sebeple yabancı hocaları Türkiye'ye getirerek daha çok öğrencinin programa katılımını sağlıyoruz." dedi.

Bu tür programların devamının geleceğini belirten Doğan, Altınbaşak Koleji'nde İngilizce'yi dört mevsim yaşatmayı amaçladıklarını söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.