İngizlice’de Dev Adım Altınbaşak’ Tan

2012-2013 eğitim ve öğretim yılında Özel Altınbaşak Bedri Ayhan İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencilerine yoğunlaştırılmış İngilizce programını uygulayacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ağustos 2012 17:25
İngizlice’de Dev Adım Altınbaşak’ Tan

1 yıl boyunca yaklaşık 600 saat İngilizce dersi vererek İngilizcede hedeflenen başarıyı yakalamaya çalışacak.

Haftalık 16 saat olarak verilecek olan İngilizce derslerinde uzman eğitim kadrosu tarafından dersler işlenecektir. Derslerde Oxford ve Cambridge University Press’in yayınları kullanılacak.

Özel Altınbaşak Bedri Ayhan İlköğretim Okulu ders içinde İngilizce okuyup anlama ve konuşmayı destekleyen materyallerin dışında video dersleri olacak, öğrenciler her sbah 20 dakika ingilizce kitap okuyarak güne başlayacaklar. İngilizce dersleri öğrencilerin dinleme, konuşma, okuma ve yazma yetilerine göre işlenecektir. Özel Altınbaşak Bedri Ayhan İlköğretim Okulu tüm öğrencilerin yılsonunda uluslararası geçerliliğe sahip olan Cambridge ESOL sınavlarında başarılı olmalarını hedeflemektedir. Özel Altınbaşak Bedri Ayhan İlköğretim Okulu İngilizcede yeni bir yenilik olarak öğrencilere pratik kazandırmak için yabancı uyruklu İngilizce hocası eşliğinde ders vermeyi planlamakta.

Özel Altınbaşak Bedri Ayhan İlköğretim Okulu Müdürü Ömer DOĞAN 2012-2013 eğitim öğretim yılında yeni bir sisteme geçildiği bu sistemde de 5. Sınıf İngilizce dersleri için Milli Eğitimin kolaylıklar sağladığını buna dayanarak İngilizce için yeni bir çalışmaya girdiklerini bu çalışmayla 5. Sınıflarda İngilizcede önemli bir başarıyı hedeflediklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.