İnşaat Malzemesi Çalan 2 Kişi Yakalandı

Isparta'daki inşaat malzemesi çaldıkları gerekçesiyle yakalanan 2 kişi tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ekim 2017 08:51
İnşaat Malzemesi Çalan 2 Kişi Yakalandı

Isparta'daki inşaat malzemesi çaldıkları gerekçesiyle yakalanan 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.Edinilen bilgiye göre, Isparta kent merkezinde bulunan Fatih ve Çünür mahallelerinde, 2 Ekim ve 13 Ekim 2017 tarihlerinde inşaat malzemesi hırsızlığı olaylarının ardından polis ekipleri harekete geçti. Yapımı devam eden inşaatlardan yaklaşık bin 500 TL değerinde demir iskele, musluk, elektrik kablosu, batarya gibi malzeme çalınması üzerine çalışma yapan Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kısa süre sonra şüphelilerin birbiriyle akraba olan Aziz M. (24) ve Hüseyin M. (25) olduklarını tespit etti.

Şüpheliler hakkında yakalama çalışması başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Bürosu Ekipleri, dün Aziz M. ve Hüseyin M.'yi yakalayarak gözaltına aldı.Polis tarafından gerekli ifadeleri alınan şüpheliler bugün çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine konuldu. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.