İnşaat Mühendislerinde İddialı Liste

İnşaat Mühendislerinde İddialı Liste

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mayıs 2018 19:30
İnşaat Mühendislerinde İddialı Liste

İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilciliği’nin 4 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerinde Mustafa Tutar ve ekibi de aday olduklarını açıkladı.
Konuyla ilgili yapılan açıklamada; 4 Mayıs Cuma günü yapılacak seçimde mevcut yönetimde bulunan iki listeye deneyimli kadrosu ile yönetime talip olduklarını, Isparta’da bulunan İnşaat Mühendislerinin birlik ve beraberlik içinde demokratik ortamda üç listeyle seçime gitmenin daha faydalı olacağını düşündüklerini söylediler. Isparta’da kamu ve özel sektörde çalışan inşaat Mühendislerinin sorunlarının neler olduklarını çok iyi bildiklerini söyleyen temsilci adayı Mustafa Tutar göreve geldiklerinde ilk olarak meslek toplantıların birlikteliğin sağlanacağı bir ortam oluşturacaklarını söyledi.

Temsilcilik seçiminde seçime gelerek tüm meslektaşlarının oy kullanmalarını isteyen Mustafa Tutar iddialı kadrosuyla kendilerine destekleyecek meslektaşlarına şimdiden teşekkür etti.

liste.20180502193019.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.