İnşaat Mühendislerinden ISBAŞ'a İşbirliği Çağrısı

İnşaat Mühendislerinden ISBAŞ'a İşbirliği Çağrısı

Yayınlanma:
İnşaat Mühendislerinden ISBAŞ'a İşbirliği Çağrısı

İnşaat Mühendisleri Isparta Temsilcisi Şeref korkmaz, ISBAŞ tarafından üretilen ve pomza madeninden yapılan Bimsblok’un inşaat sektöründe daha fazla kullanılması adına ISBAŞ’a destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilcilik Başkanı Şeref Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri, kısa adı ISBAŞ olan ve Isparta Belediyesi bünyesinde hizmet veren Bims Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin yeni atanan Genel Müdürü Mehmet Tanel’e hayırlı uğurlu olsun ziyaretinde bulundu.

KORKMAZ; “POMZA İNŞAAT İÇİN
SON DERECE ÖNEMLİ BİR HAMMADDE”
Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilcilik Başkanı Şeref Korkmaz; “Öncelikle, yeni görevinizin hayırlı uğurlu olmasını diler, görevinizde başarılar dilerim. Bilindiği gibi Pomza madeni gözenekli bünye yapısı nedeniyle hafif ve ısı yalıtım özelliğine sahip bir hammaddedir. Bu özelliği sayesinde birçok alanda kullanım imkânı bulmaktadır. Başlıca inşaat sektöründe olmak üzere; tarım, tekstil ve kimya sektörlerinde yaygın kullanıma sahiptir. Türkiye de önemli pomza madeni yatakları ülkenin geniş coğrafyasına yayılı bulunmaktadır.

“ISBAŞ İLE HER TÜRLÜ DESTEK
VE İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ”
Isparta, Türkiye pomza rezervinin % 2 sine sahiptir. Küresel ısınma ile birlikte pomzanın yoğun olarak kullanıldığı izolasyon sektöründe, sıva, çimento imalatında talebi artmaktadır. Isparta’ nın bir değeri olan fabrikanın randımanında çalışması, ürünleri kaliteli üretmesi ve piyasanın talebine cevap vermesi adına faaliyetlerde bulunacağınıza inanarak, Mehmet beye görevinde başarılar dilediler. Isparta İnşaat Mühendisleri Odası olarak her türlü desteğe hazır olduklarını dile getirerek, çıkan ürünlerin ilimiz dışında da pazarlanması konusunda diğer illerde olan İnşaat Mühendisleri odası ile de irtibata geçerek ilimize faydalı olmaya çalışacağımızın bilinmezini isteriz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.