İnsanlar Koşa Koşa Oy Vermeyecek Ama…

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin yaptığı açıklamada “Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olmasının faşist bir diktatör olacağı anlamına gelir” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Temmuz 2014 17:27
İnsanlar Koşa Koşa Oy Vermeyecek Ama…

AK Parti’nin oylarının düştüğünü ileri süren CHP İl Başkanı Vedat Şenol, “Sayın Başbakan partisinin önde gelenlerini toplayarak gösterişli bir törenle adaylığını açıkladı. Şu zamana kadar yaptıkları ve dünkü konuşmasında da diktatör olacağını açıkladı. Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olması faşist bir diktatör olacağı anlamına gelir. Bu millet bunu önleyecektir. Ekmeleddin beyi Türkiye’nin tamamının adayı olarak değerlendiriyoruz. Ak Partinin oyu kendi içinde bile azalma grafiğinde ve ortak çıkardığımız adayda hiçbir şekilde fire olmayacaktır” dedi.

Şenol, “İlk etapta bizim partimizin adayı olmadığı için bir eleştiri yaptılar ama önemli olan ittifak sağlanmasıdır. İnsanlar koşa koşa oy vermeyecek ama insanların ortak bir aday üzerinde durması en mantıklısı olacak. Önemli olan Erdoğan’ın diktatörlüğe giden yolda onu engellemektir. Bu Ekmeleddin bey değil başkası da olabilirdi. Benim için isim o kadar önemli değil. 6 parti açık destek verdi yani bu durumda Ak Parti’yi sandığa gömeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum