İnsanları Kandırmaya Çalışıyorlar

İnsanları Kandırmaya Çalışıyorlar

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Haziran 2015 10:25
İnsanları Kandırmaya Çalışıyorlar

Kolçelik ile Oktay petrol arasında bulunan İstanbul yolunu Antalya’ya bağlayan 142. Caddenin tali yolları asfaltlanmıştı. Bu gün de bu yola bağlantısı bulunan cadde ve sokakların asfaltı tamamlandı.

Bilindiği üzere Karayolları tarafından 6 yılda bitirilemeyen çevre yolunu takip eden tali yollar Isparta belediyesi tarafından 20 günde kalıcı asfalt kaplaması bitirilmişti. Bu gün de bu yola bağlanan cadde ve sokakların altyapı ile birlikte kalıcı ve dayanıklı asfalt kaplaması yapıldı.

Fen işleri Müdürlüğünün son rötuşlarını yaptığı asfalt kaplama çalışmalarını Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da takip etti.  Günaydın burada kendisini eleştirenler ile yol üzerinden şovmenlik yapanlara verdi veriştirdi.

Günaydın cevap vermeden önce Isparta halkına müjde vererek Isparta’daki alt yapı çalışmalarının tamamlandığını ifade etti. Yapılan alt yapı çalışmalarında saatte 60 litre yağmur suyunu bertaraf edebilecek şekilde olduğunu söyledi. Günaydın ayrıca Isparta’da afet olmadığı müddetçe evlerin sular içinde kalmayacağını da müjdeledi.

Isparta’nın alt yapı konusunda aciliyetinin tamamlandığını ve bu çalışmaları da tamamen belediye iş gücü ile gerçekleştirildiğini söyleyen Günaydın, “bu gün de 6 sene de zor bitirilen 142. Cadde deyiz. Bu caddemizdeki tali yollarımızı 20 gün içerisinde tamamladık. Yan yollarımız da bugün asfaltlandı” dedi.

Günaydın halkı aydınlatma adına üniversiteden başlayan ve sav kasabasına kadar devam eden çevre yolunun bakım onarımının tamamının karayollarına ait olduğunu dile getirirken, “bugüne kadar yaptığımız hiçbir yol çalışmasında hiçbir arkadaşımızın burnu bile kanamamıştır. Karayollarının yol çalışmasında ise 13 arkadaşımız hayatını kaybetmiştir. Hal böyle iken gösteri şeklinde bir yer yaparak şov yapıyorlar. Hatta bir milletvekili de birkaç metre kare alanda blok taşı ile çimleri yapıyor. Bunları belediye yapacaktı biz yapıyoruz diyorlar. İsmail Dümbüllü gibi tiyatroculuk yapıyorlar. Seçime doğru insanları kandırmaya çalışıyorlar. Yalana başvuruyorlar. Bir günlük şovdan sonra yine bu yolda çalışma yok. İnsan hem bilmem ne olur hem de fodul mu olur. İşte belediye cumartesi demeden Pazar demeden çalışmalarını sürdürüyor. Önümüzdeki günlerde yine geçmiş yıllarda olduğu gibi gece de çalışmaya başlayacağız” dedi.

Davraz Mahallesi Muhtarı Coşkun Kunt’da mahalleye yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür ederken, “belediye başkanımız hem kendi gördüğü hemde bizim isteklerimizi anında yerine getiriyor. Uzun süredir 142. Cadde deki çalışmalar yüzünde yan yollarımız işlemez hale gelmişti. Bugün başkanımız bu yollarımızı asfaltlamıştır. Bu gün de Bilal Habeşi camiinin Antalya yoluna bağlanan kısım asfaltlanmıştır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum