İnternette Başlayan Tartışma Kanlı Bitti

Kız meselesi yüzünden internetten birbirlerine hakaret ettikleri iddia edilen iki arkadaş arasındaki tartışma kanlı bitti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Aralık 2011 17:31
İnternette Başlayan Tartışma Kanlı Bitti

Kız meselesi yüzünden internetten birbirlerine hakaret ettikleri iddia edilen iki arkadaş arasındaki tartışma kanlı bitti. 123. Caddede bir araya gelen iki arkadaştan Y.D.(17), kendisinden 7 yaş büyük arkadaşı Ekrem K.’yi bıçakladı.

Sidre Mahallesi 123. Cadde üzerinde önceki akşam 17 yaşındaki Y.D., internette kendisine hakaret ettiğini iddia ettiği 24 yaşındaki Ekrem K.’yı sol koltuk altından bıçakla yaraladı.

Edinilen bilgiye göre, önceki akşam saat 22.30 sıralarında meydana gelen olayda, her iki tarafın da arkadaş olduğu ve daha önce internet üzerinden birbirlerine hakaret ettikleri öne sürüldü.

İki tarafın aralında kız arkadaş meselelerinin de bulunduğu, gayri resmi kanallardan edinilen bilgiler arasında yer alırken, olayla ilgili araştırmaların devam ettiği aktarıldı.
123. Cadde’de meydana gelen olayda, arkadaşını bıçakladıktan sonra olay yerinden ayrılan Y.D., polisin kısa süreli çalışmasının ardından kıskıvrak ele geçirildi.

Y.D., Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınırken, yaralanan Ekrem K. da ambulansla Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Acil Serviste ilk müdahalesi yapılan K., göğüs cerrahi bölümünde ameliyata alındı.
Durumunun iyiye gittiği aktarılan Ekrem K.’nin tedavisi devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.