İntihar Eden Kadını Polis Kurtardı

Isparta’da yakınları tarafından uçurumun kıyısında intihar edeceği bilgisi alınan genç kadın için seferber olan polis, yaklaşık yarım saat sonra bulduğu kadını, aracının camlarını kırdıktan sonra ekip aracıyla hastaneye sevk ederek kurtardı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ağustos 2014 18:41
İntihar Eden Kadını Polis Kurtardı

Isparta’da yakınları tarafından intihar edeceği bilgisi alınan bir genç kadın için polis ekipleri seferber oldu.

Sidre Tepesi’nde intihar etmek üzere olan genç kadının hayatını, cam kırarak ekip aracıyla hastaneye götüren polis ekipleri kurtardı.

Haber Merkezi’nin derlediği bilgilere göre, olay önceki gece Isparta’da meydana geldi.

E.K. isimli bir kadının, intihar etmek üzere bir uçurumun kenarında olduğu bilgisini alan Isparta Emniyet Müdürlüğü harekete geçti.
Yakınları tarafından hayatından endişe edildiği öne sürülen genç kadın, Isparta’daki uçurum bölgesi olan tepelik bölgelerde araştırılmaya başlandı.

Jandarma ekiplerine de bildirilen durum üzerine, Sidre Tepesi’nde alınan bilgiler doğrultusunda bir aracın içersinde yarı baygın şekilde bir kadın bulundu.
Kapıları kilitli olan araçtaki hareketsiz şekilde yatan kadını çıkarma girişiminde bulunan polis, durumu itfaiye ve ambulans ekiplerine de bildirdi.

ARACIN CAMLARINI KIRAN POLİS HAYAT KURTARDI!
Durumun aciliyetini göz önünde bulunduran Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı sivil ekipler, bayanın hayati tehlikesinin bulunduğu endişesiyle söz konusu aracın camını kırarak aracın kapılarını açmayı başardı.

ACİLİYET NEDENİYLE AMBULANSI BEKLEMEDİLER…
Yarı baygın şekilde olduğu gözlenen bayan, vakit kaybetmeden polis ekip aracıyla Isparta Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Acil Servis’te tedavi altına alınan genç kadının hayatını polis ekipleri kurtardı.

HAYATİ TEHLİKESİ YOK…
Tedavisi yapılan genç kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken, genç kadının aracında çok sayıda ilaç bulunduğu öğrenildi.

sayfa32

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.