İntihar Eden Öğrencinin Sırrı Ortaya Çıktı

Kendisini kalorifer peteğine asan genç kızın intihar sebebi ortaya çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Şubat 2012 17:08
İntihar Eden Öğrencinin Sırrı Ortaya Çıktı

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitim öğretim gören Özbekistanlı öğrenci Bibi Oyim, geçtiğimiz günlerde 6 Mart Cadde’sinde ikamet ettiği evinde banyonun kalorifer peteğine kendisini asarak intihar etmişti.

Yerel ve ulusal basında şüpheli ölüm olarak belirtilen olayın ardından öğrencinin neden intihar ettiği belirlendi.Üniversite sınavların arasından derslere bir müddet ara verildi. Bu intihar eden Bibi Oyim’in tüm arkadaşları ailesinin bulunduğu şehirlere gitti. Bibi Oyim ise maddi sıkıntıdan dolayı Özbekistan’da bulunan ailesinin yanına gidemedi.

Bu duruma daha fazla dayanamayan Bibi Oyim, girdiği ruhi bunalım neticesinde canına kıydı. Bibi Oyim, evinin banyosunun kalorifer peteğine kendisini asarak intihar etti. Oyim’in cesedini ise evden gelen kokular üzerine komşularının şikayeti üzerine olaydan 4 gün sonra Isparta Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından bulundu.

Olayın ardından Bibi Oyim’in intihar sebebinin maddi sıkıntı olduğu ise üniversite arkadaşlarının aralarında para toplaması oldu. Bibi Oyim’in cesedini almak üzere Özbekistan’dan abisi ekonomik sıkıntı nedeniyle Isparta’ya gelemedi. Ta ki, Bibi Oyim’in üniversite arkadaşları aralarında para toplayana kadar.

Bibi Oyim’in üniversiteden arkadaşları aralarında para toplayarak, arkadaşlarının Özbekistan’daki abisine gönderdi. Parayı alan Bibi Oyim’in abisi Isparta’ya gelerek kardeşinin cesedini teslim aldı. İntihar eden Özbek öğrencinin cesedi yine üniversite arkadaşlarının arlarında topladığı maddi yardım sayesinde uçakla Özbekistan’a gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum