İntihar Etmek İsteyen Genci, Emniyet Müdürü Gürkan İkna Etti

Davraz Mahallesi’nde 5 katlı bir inşaatın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan 21 yaşındaki Ayhan Çakmakçı,Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan ikna edilerek kurtarıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Haziran 2012 14:44
İntihar Etmek İsteyen Genci, Emniyet Müdürü Gürkan İkna Etti

Davraz Mahallesi’nde 5 katlı bir inşaatın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan 21 yaşındaki Ayhan Çakmakçı, olaydan 3 saat sonra Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan tarafından ikna edilerek kurtarıldı.
ikna-ic.jpg
İNTİHAR ETMEK İÇİN 5 KATLI İNŞAATIN ÇATISINA ÇIKTI!
Saat 21.20 sıralarında Davraz Mahallesi 142. Cadde’de bulunan 5 katlı bir inşaatın çatısına çıkan 21 yaşındaki genç, çevredekiler tarafından fark edilince polise haber verildi.
Olayı haber alan çok sayıda polis, itfaiye 112 Acil Sağlık Ekibi olay yerine geldi.
ic-6.jpg
Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen genci ikna çabalarına yanıt vermeyince, İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan da olay yerine geldi.
ikna-ic-2.jpg
AKRABALARI BİR TÜRLÜ İKNA EDEMEDİ...

Gencin teyzesi, dayısı ve sanayide yanında çalıştığı ustası da olay yerine geldiler. Yakınlarından hiçbiri, her ne yaptılarsa da Çakmakçı’yı bir türlü ikna edemediler.

Sonunda İl Emniyet Ahmet Zeki Gürkan’ın talimatıyla 21 yaşındaki gencin teyzesi bir itfaiyeciyle birlikte, merdiven yardımıyla çatıya yükseltildi.
5 katlı inşaattan atlamak isteyen genci, teyzesi yatıştırsa da bir türlü aşağıya inmeye ikna edemedi.
ikna-5.jpg 
GÜRKAN'IN TELEFONLA KONUŞTUĞU
GENÇ AŞAĞI İNMEYİ KABUL ETTİ

Sonra Gürkan devreye girdi, yürüttüğü operasyona bizzat kendisi katıldı. İtfaiye Müdürü Halil Açar’ın telefonuyla önce merdivendeki itfaiyeci telefonla arandı, ardından teyzeyle konuşan İl Emniyet Müdürü Gürkan, bu kez Ayhan Çakmakçı’yı telefona istedi.

Çakmakçı, dakikalarca İl Emniyet Müdürü Gürkanla konuştu.
Gürkan, halini hatrını sorduğu Çakmakçı, aç olduğunu yemek yemek istediğini söyledi.
Gürkan hepsini yapacağı sözünü verdi ve Çakmakçı’yı aşağı inmeye ikna etti.
ikna-ic-4.jpg
ALKIŞLARLA TEBRİK ETTİLER!
Saatlerce intihar etmek isteyen genci izleyen meraklı vatandaşlardan bazıları alkışlarla ikna olan genci kutlarken, bazıları da bu anı ölümsüzleştirmek için fotoğraf çekimi yaptılar.

Ardından merdivene alınan genç, aşağı indirildikten sonra 112 ambulansıyla sağlık kontrolü yapılmak üzere hastaneye sevk edildi.

Olay sonrası polis merkezine götürülerek, burada Emniyet Müdürü Gürkan’ın ısmarladığı yemeğini yedi.

HABER - FOTO: Feti KILIÇ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.