İntihara Teşebbüs Eden Kadın Hayata Tutunamadı

İntihara Teşebbüs Eden Kadın Hayata Tutunamadı

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ağustos 2017 12:17
İntihara Teşebbüs Eden Kadın Hayata Tutunamadı

Isparta’da Sevgi B., geçtiğimiz hafta Çünür Mahallesi’nde evinde psikolojik bunalıma girerek hayatına son vermek istedi. Eşi tarafından son anda kurtulan Sevgi B., daha sonra sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılmıştı.

1 haftadır hastanede süren yaşam mücadelesini kaybetti.Edinilen bilgilere göre bir süredir psikolojik tedavi gören Sevgi B., geçtiğimiz hafta Isparta’da bulunan evinde kimsenin olmadığı bir anda hayatına son vermek istedi.

Kocası tarafından son anda farkedilen ve hemen 112 Acil ekiplerinin müdahale ettiği talihsiz kadın, Isparta’da bulunan bir hastanede 1 hafta boyunca yaşam mücadelesi verdi.Solunum cihazına bağlı olarak yaşayan talihsiz kadın, önceki gün hayata gözlerini yumdu. Ailesi ve arkadaşları tarafından sevilen bir isim olan Sevgi B., dün memleketi Bucak ilçesinde gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.