İpek Mobilya 4’ncü Yılını Kutluyor

İpek Mobilya Showroom, açılışının 4’üncü yılı nedeniyle 10-30 Eylül tarihleri arasında büyük indirim kampanyası başlattı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Eylül 2014 18:11
İpek Mobilya 4’ncü Yılını Kutluyor

İpek Mobilya, 11 bin metrekarelik kapalı alanıyla Isparta’ya showroom olarak verdiği hizmetin 4’üncü yılını kutluyor. Mağaza Müdürü Tarık Şenses, 4’üncü yıla özel olarak büyük indirim kampanyası başlattıklarını belirterek, kampanyanın 10-30 Eylül 2014 tarihleri arasında geçerli olduğunu bildirdi. Şenses, “Halkımız için büyük indirimlerin uygulandığı ürünlerimizi görmek üzere mağazamıza bekliyoruz. Mağazamızı ve Ürünlerimizi görmeden mobilyanıza karar vermeyin” dedi.

MOBİLYA SEKTÖRÜNE BİR VİZYON KATTIK
Öte yandan sektördeki geçmişleri hakkında bilgi aktaran Mağaza Müdürü Tarık Şenses, şunları söyledi: “1992 yılında Mutluoğlu Döşeme olarak 18 metrekarelik bir döşeme atölyesinde hizmete başlayan mobilya sektöründeki yolculuğuna Isparta’ya Showroom anlayışını kazandırdık. Şimdi ise 11.000 metrekarelik mobilya mağazasına sahip olmanın vermiş olduğu mutluluğumuzu sizlerle paylaşıyoruz. 25 Eylül 2011 yılında Eğirdir yolu üzerindeki Mağazamızı açarak Isparta’da mobilya sektörüne yeni bir vizyon kattığımızı bir kez daha belirtmek isteriz.

2014 yılında da 11.000 metrekarelik kapalı alanı ile Mutluoğlu İpek Mobilya olarak Akdeniz’in yüzü olma gururu ile Isparta’mızı taçlandırdık. Sağlamış olduğumuz istihdam sayesinde Isparta ekonomisine yön vermekle birlikte ürün kalitemizi Ürün Yelpazemizi genişlettik.

Yelpazemize Kütahya Porselen ürünlerini, Taç Ev Tekstili ve Bin bir renk seçeneği ile Sanat Halı, Bahariye Halı ve Karmen halıyı da kattık. 7'den 70'e her yaş grubuna hitap eden ürün çeşitliliğimizle; Sehpasından Masasına, Yatağından Yorganına, Beşiğinden Genç odasına, Yemek kaşığından Porselen tabağına, Yemek Odasından Mutfak takımlarına, yani kısacası A'dan Z'ye evinizin ihtiyaçlarınızı sağlayabileceğiniz tüm ürünleri kattık. Mutluluklarını bizimle paylaşmak isteyen herkese hitap edebilmek için 700 kişilik İpek Saray Düğün Salonumuzu da kullanımınıza açtık. Hayalinizdeki en mutlu saatleri İpek Saray Düğün Salonunda, Göz zevkinize ve Kalbinize hitap eden mobilyalarınızı ise İpek mobilyadan alarak mutluluğunuza mutluluk katabilirsiniz.

Biz Mutluoğlu İpek Mobilya olarak yılların getirdiği tecrübe ve siz değerli halkımızın takdirine layık olmak için Vizyonumuz ve Misyonumuz gereği Müşteri Memnuniyetini en üst seviyede tutmak için hedeflerimizi günden güne artırmaktayız. Müşterilerimizin Mağazamıza geldiği andan ürünlerinin evlerine teslim edildiği ana kadar ve dahi daha sonra yaşanabilecek her türlü problemlerde sonuna kadar yanı başınızda olacağımızı özellikle belirtmek istiyoruz. Ürünlerimizin zamanında şevkinin ve Teknik Servis Hizmetimizin 24 Saatte ulaşılır olması genel ilkelerimiz arasındadır. Sizlerin güvenine layık olmak ve hizmet kalitemizi daha da artırmak için hız ve kalitemizden ödün vermeyeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum